Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLAR, SERTİFİKALARINI ALDI

Elazığ  İl Müftülüğünce cami ve Kur'an kurslarında açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı.

Yaz ayı ile birlikte il Müftülüğü koordinesinde Elazığ’ın birçok noktasında düzenlenen eğitimlerde öğrenciler kuran-ı kerimin yanı sıra dini bilgi ve ilahileri öğrenme imkanı buldu. Kuran Kursunun sona gelmesi ile kapanış programı düzenlendi. Guneykent Mahallesi  Eyüp El Ensari Camiisinde,   düzenlenen programa Eyyüb El Ensari Camii Dernek Başkanı Fethi Ahmet Deniz, Dernek Başkan Yardımcısı İmam Hatip Eyyüp Işık, Gönüllü olarak hizmet veren hoca Gönül Çimen öğrenciler ve aileleri katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin sevincine ortak olan Guneykent Mahallesi  Eyüp El Ensari Camii Hocası Eyüp Işık, "Hepiniz bunu duymuşsunuzdur. Efendimiz Sallellâhu Aleyhi ve Sellem buyuruyor ki “Sizin En Hayırlınız, Kur’an’ı Öğrenen ve Öğretendir” bizlerde Efendimiz Sallellâhu Aleyhi ve Sellem'in bu müjdesine nâil olabilmek için kıymetli hocalarımla beraber geleceğimizin teminatı olan  çocuklarımızın, maddi ve manevi bakımdan yetişmeleri için çaba sarf ettik. Anne babalarınıza ve emeği geçen hocalarımıza  teşekkür ediyorum." dedi. Programın sonunda kursu başarı ile tamamlayan öğrencilere, katılım belgesi verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol