Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan'dan çifte müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, ‘Bayrama kadar deprem bölgesinde temel atma ve iftar programlarımız sürecek. Bayram sonrası il ziyaretlerimiz başlayacak’ dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Önümüzdeki sınırlı vakitte en fazla ili ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Bizim kalbimizde hep deprem bölgesi olacaktır.

Altyapısı ve tüm diğer hizmetleri ile adeta yeni bir şehir gibi kurduğumuz geçici barınma alanlarını genişleteceğiz. Kalıcı konutların inşasına söz verdiğimiz gibi 1 yılda bitecek şekilde devam ediyoruz, edeceğiz.

Pazartesi günü, diğer illerimizin ardından Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman'da da eğitim, öğretime başladık. Hızla yeni hastaneler inşa edip devreye alıyoruz. Deprem bölgesini ayağa kaldıracak çalışmaları yaparken, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan da asla geri adım atmayacağız.

Pazartesi günü TOGG yönetim kurulu üyeleri misafirimiz olacak. TOGG 177 binin üzerinde sipariş aldı. Ülkemiz, ilk yerli otomobiline sahip çıktı.

ÇOK GÜZEL MÜJDELERİMİZ OLACAK

Arefe günü Karadeniz gazının Kilyos işleme tesisine getirdiğimizde milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak. 

Size iki müjde vermek istiyorum. Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.

1000 MADENCİ ALINACAK

10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. TTK'ya 1000 madenci alıyoruz.

SEÇİM AÇIKLAMASI

Önceki gün Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. YSK'nın açıklamasına göre benimle birlikte 4 aday bulunuyor. Bu gelişmenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin basireti ve ferasetine güveniyoruz. Milletimizin 14 Mayıs'ta ülkesi, kendisi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Milletin iradesi yine galip gelecek, Türkiye 20 yıldır sürdürdüğü demokrasi yolculuğunu yine sürdürecek. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse engel olamayacak. Kavgadan, kaostan başka hiçbir vaadi olmayan 7'li koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol