Öne Çıkanlar yerelhaber elazığhaber Elazığspor elazığ haber O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı

Bu haber kez okundu.

Demir Kızlar Kırşehir Deplasmanında

15 Ekim 2023 Pazar günü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Salonunda saat: 14:00 de oynanacak müsabakayı Ankara Bölgesi A Klasman hakemlerinden Murat Çelik ve Cengiz Ömer Çifti yönetecek.


Kırşehir deplasmanında galibiyet arayacak olan Demir Kızlarımız geçen seneki kadrodan dört oyuncusundan eksik olarak sezona başlıyorlar. Müsabaka öncesi bir değerlendirme yapan Kulüp Baş antrenörü İsmail BAYRAKTAR :
Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Kırşehir Belediyesi Spor Kulübünü çok yakından tanıyoruz.

Sezona Süper Lig parolası ile başlayan rakibimiz çok ciddi yatırımlar yaparak iyi oyucuları kadrosuna kattı. Dediğimiz gibi iyi bir takıma karşı oynayacağız onlara saygı duyuyoruz. Ama bizde her zaman olduğu gibi bu maçı da kazanmak için Kırşehir’e gidiyoruz. Evet, bu sezon kadromuzdan çok iyi oyuncuları Süper lig ve 1.lig takımlarına göndererek kan kaybettik. Ancak alt yapıdan gelen sporcularımız çok iyi çalışıyorlar. Ben hepsine inanıyor ve güveniyorum. Sezona deplasman galibiyeti ile başlamayı çok istiyoruz. Kırşehir’de yaşayan tüm hemşerilerimizi müsabakaya bekliyoruz. Deplasmanlara gidiş gelişlerimizde Ulaşım Desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğlularına teşekkür ederiz. Dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol