Öne Çıkanlar Fide Dağıtımı Devam Ediyor arınma ve kurtuluş gecesidir TUNCER: EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ Çalışmaları Yerinde İnceledi Elazığ Belediyesi Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması Başlattı

Bu haber kez okundu.

Demir Kızlar Kırşehir’de Başlıyor!

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde ilimizi temsil eden Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü sezona Kırşehir deplasmanında oynayacağı maçla başlayacak.

2023-2024 Sezonunda THF Kadınlar 1. Lig B Grubu’nda mücadele verecek olan SYSK ilk maçında Kırşehir Belediye GSK. İle karşılaşacak. Kadrosundan önemli isimleri kaybeden Elazığ SYSK Başkanı ve Baş Antrenörü İsmail Bayraktar, “Yeni sezonda ilimizi en iyi şeklinde temsil etmenin çabasında olacağız. Bazı önemli sıkıntılarımız olmasına karşılık, geçen yıl kadromuzda yer alan ancak bu yıl aramızda olmayacak. Biz alt yapımızdan gelen oyuncularımız ile bu ligde başarılı olduk. Yine alt yapımızdan gelen oyuncular ile başarılı olmanın mücadelesini vereceğiz. Lig için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her zaman olduğu gibi bu yıl da ligde hedefimiz zirve yarışı içinde yer alacak takımlardan biri olmak.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol