Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

Demirci’den, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a ziyaret

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demirci, İş dünyasının son zamanlarda finans konusunda karşılaştığı sıkıntıları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’a iletti. Demirci; “İnşaat Taahhüt Sektöründeki maliyet artışlarını ve yapım işlerindeki birçok sorunun olduğunu Sayın Yılmaz’a ilettim. Finans alanında iş dünyasında gerekli desteğin sağlanmasını ve iş dünyasının ayakta kalabilmesi için desteklerin tam zamanlı olması gerekmektedir. Türkiye’de iş dünyasının çok kapsamlı bir alanda olduğunu ve hizmet alanında her türlü emeğin sarf edildiği gerçeği var. İş insanlarının ve bünyesinde çalışmakta olan her bir emekçinin haklarının ancak finans alanında gerekliliklerin yerine getirilmesiyle mümkün olacaktır” dedi.

İş dünyasının son zamanlarda Finans konusunda karşılaştığı sıkıntıları, İnşaat Taahhüt Sektöründeki maliyet artışlarını ve yapım işlerindeki birçok sorunu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’a ileten Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci; “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’ın sektöre dair tüm sorunlarımızı aktardıktan sonra sorunlarımıza hassasiyetle yaklaşmasından son derece memnuniyet duydum. Cumhurbaşkanı Yardımcısı görevine getirilirken daha öncede bahsettiğim gibi ülkemiz için büyük şans olan Sayın Yımaz’a güvenim her alanda her zaman olduğu gibi sektörümüzün sorunlarına çözüm noktasında da tamdır” şeklinde konuştu.

DEMİRCİ: SAYIN YIMAZ’A GÜVENİM HER ALANDA OLDUĞU GİBİ SEKTÖRÜMÜZÜN SORUNLARINA ÇÖZÜM NOKTASINDA DA TAMDIR

İnşaat Taahhüt Sektöründeki maliyet artışlarını ve yapım işlerindeki birçok sorunun olduğunu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’a aktaran Demirci, “Finans alanında iş dünyasında gerekli desteğin sağlanmasını ve iş dünyasının ayakta kalabilmesi için desteklerin tam zamanlı olması gerekmektedir. Türkiye’de iş dünyasının çok kapsamlı bir alanda olduğunu ve hizmet alanında her türlü emeğin sarf edildiği gerçeği var. İş insanlarının ve bünyesinde çalışmakta olan her bir emekçinin haklarının ancak finans alanında gerekliliklerin yerine getirilmesiyle mümkün olacaktır. Sayın Yımaz’a güvenim her alanda her zaman olduğu gibi sektörümüzün sorunlarına çözüm noktasında da tamdır. Ülkemiz adına yapılan her hizmet geleceğimizi daha aydınlık çerçeveden görmemizi sağlayacaktır. Bugün her alanda finans hususunda gerekli atılımların yapılması takdirinde sektörümüz ayakta kalabilecektir” şeklinde konuştu.

DEMİRCİ: SORUNLARIN OLMASI HER ZAMAN HER ALANDA MÜMKÜNDÜR ANCAK ÇÖZÜM KAÇINILMAZDIR

Sorunları aktarım aşamasında Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın son derece önem vererek ve hassasiyetle dinlediği sorunlarımıza çözüm noktasında da büyük etki yaratacağından emin olduğunu ifade eden Demirci; “Sorunların olması her zaman her alanda mümkündür ancak çözüm kaçınılmazdır. Bu inkâr edilemez bir gerçek. Sektörümüz ülke ekonomisi açısında ciddi derecede önem arz etmektedir. Gerek iş insanları gerekse de emekçi kardeşlerimiz başta olmak üzere kalkınma hususunda birçok kişi hizmet sektöründen ekmek yemektedir. Sorunlarımıza yaklaşımı hususundan son derece içim rahat. Hizmet sektörüne büyük emek ve önem veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’ın ülkemizi her zaman her alanda en iyiye taşıyacağından şüphem yoktur. Ülkemizde hizmetlerimize destek sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, devletimiz bünyesinde bulunan güçlü bakanlıklarımıza ve tüm ilgili birim kadrolarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI SAYIN CEVDET YILMAZ: EKONOMİMİZ ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜ OLACAK BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Ekonomini de tam saha pres yaptıklarını yakın zamanda eksikliklerin hızla toparlanacağını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz; “Ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde dün olduğu gibi bugün de yarın da her zaman en iyisiyle karşı karşıya kalacaktır. Ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere tüm sektörlerde ciddi atılımlar ve yatırımların yapılacağını rahatlıkla söylemek mümkündür. Çabamız, gayretimiz ülkemizin daha iyi ve daha parlak yarınlara yönelimi içindir. Ekonomimiz eskisinden daha güçlü olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol