Öne Çıkanlar 2023 DEPREM Elazığ yerelhaber GEÇ KALIYORUZ

Bu haber kez okundu.

“Deprem psikolojisini üzerimizden atmanın çabasındayız!”

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK hafta sonunda oynanacak olan AH Iğdır FK. Maçının hazırlıkları sürüyor. 23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Samet Ersöz, hazırlıklar kapsamında bugün özel bir maç oynayacaklarını belirterek “Hafta sonuna hem teknik taktik hem de mental olarak hazırlık yapıyoruz. Deprem psikolojisini oyuncularımızın üzerinden atmanın çabasındayız.” dedi.

* RAKİPTEN DAHA ÇOK İSTEYECEK VE DAHA ÇOK MÜCADELE VERECEĞİZ

Ligde arzu ettikleri yere gelmenin mücadelesini verdiklerini belirten Samet Ersöz; “Takım olarak bir süreç yaşadık. Bu süreç sona erdi ve lige devam ediyoruz. Takımın toparlanması ve hazırlıklar biraz sıkıntılı olsa da lig devam edecek ve bizde mücadelemizi vereceğiz. Hafta sonunda en iyi neticeyi almak adına hazırlanıyoruz. Rakipten daha çok isteyecek ve daha çok mücadele vereceğiz. Bunu yaptığımız zaman istediğimizi alacağımızı biliyoruz.” dedi.

YOLSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI, SEYİTHAN AYRILDI

23 Elazığ FK. Hafta sonunda oynayacağı AH Iğdır FK. Maçı hazırlıkları kapsamında Çarşamba günü 1.Amatör Küme Takımlarından Yolspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Öte yandan Bordo Beyazlı temsilcimizden Seyithan’ın takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol