Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

Depremzedeli Çocuklara Bisiklet!

HABER: ÜMMÜHAN ÖZBAY

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Çevre Haftası Nedeniyle etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılanlar bisiklet turu atarken, Elazığ’a yerleşen 10 depremzede çocuğa da bisiklet hediye edildi.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çevre Haftası dolayısıyla “Bisikletini kap gel.. Sağlıklı doğa için pedal çevir” etkinliği gerçekleştirildi.

Bir araya gelen bisiklet tutkunları turlarına Elazığ Belediye Binası karşısında başladı. Etkinlikte Elazığ’a yerleşen 10 depremzede çocuğa da bisiklet hediye edildi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdür Yardımcısı Fatih Önalan, farkındalık oluşturarak sağlıklı bisiklet kullanımını arttırmayı hedeflediklerini ifade etti. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze de, sağlıklı yaşam için bisiklet kullanımının önemine değinerek etkinliğin düzenlenmesinde katılım sağlayanlara teşekkür etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol