Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKET VERİLDİ

18-19 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sınavda Yöntemim Okulu öğrencilerinden daha önce yapılan MSÜ sınavında Türkiye 18.si ve Elazığ 1. Olan Sena Aydın bu defa da Y-TYT puanında Türkiye 84.sü olup 548 puan aldı. Aydın ayrıca TYT’de Türkiye 116’cılığı ve Y-SAY puan türünde de Türkiye 230.su oldu. Yöntemim Okulu öğrencilerinden Meleknur Demir ise Y-EA puan türünde 528 puanla Türkiye ve Elazığ birincisi oldu. Demir ayrıca TYT-EA puan türünde de Türkiye 232.si oldu.

AHİN: ĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR HAYAT BOYU BAŞARILAR TEMENNİ EDİYORUZ

Sınavın ardından açıklamalarda bulunan Yöntemim Okulları Genel Müdürü Erol Şahin, “Yöntemim Okulu fen öğrencilerinden Sena Aydın 27 Mart tarihinde yapılan MSÜ sınavında Türkiye on sekizincisi ve tüm puan türlerinde Elazığ birincisi olma başarısını gösterdikten sonra 18 Temmuz’da açıklanan YKS sınavında da Türkiye seksen dördüncüsü olma başarısını gösterdi. Yine Yöntemim Kurumları Kurs Merkezi öğrencilerimizden Meleknur Demir eşit ağırlık puan türünde Elazığ birincisi olma başarısını gösterdi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor hayat boyu başarılar temenni ediyoruz” dedi.

DEMİR: BÖYLE BİR DERECE BEKLEMİYORDUM ASLINDA

Elazığ birincisi olan Meleknur Demir , “YKS 2022 sınavında Elazığ birincisi Türkiye yüz elli dokuzuncusu oldum eşit ağırlıkta. Çok heyecanlıyım çok mutluyum böyle bir derece beklemiyordum aslında. Hocalarıma teşekkür ediyorum onlar sayesinde derece yaptım, başardım, inandım sonunda kazandım. Bundan sonraki hedefim hukuk okumak” dedi.

AYDIN: MUTLUYUM HEDEFLEDİĞİMİ BAŞARDIM

Sena Aydın,“ YKS 2022’de TYT puan türünde Türkiye seksen dördüncüsü sayısal puan türünde Türkiye iki yüz otuzuncusu oldum. Bana yardımları dokunan hocalarıma çok teşekkür ederim. Çalıştım mutluyum hedeflediğimi başardım bundan sonrada umarım hayatımda başarılarla dolu yıllar geçiririm, Tıp okumak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket taktim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol