Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Elazığ 2023 FK’da ‘GÜNEŞ’ Dönemi!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Bu sezon çıktığı 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan ve teknik direktör değişimine giden Elazığ 2023 Spor Kulübü Genç Teknik Adam Ömer Güneş ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Futbolculuk kariyerinde Elazığspor, Elazığ Belediyespor ve Fırat Üniversitesi gibi profesyonel takımlarda oynayan Güneş ilimizin amatörünün çeşitli takımların yanı sıra Muşspor ve Tuncelispor formasını giydi. Hankendispor ile Bal Ligi’ne çıkma tecrübesi yaşadı. Teknik direktör kariyerinde Kovancılarspor ve bir sezon İl Özel İdare Spor’da görev yapan Ömer Güneş’in alt yaş kategorilerinde bir çok genç futbolcuyu ilimizin futbol camiasına kazandırdığı biliniyor.

Elazığ Lisesi ile şampiyonlukları bulunan 43 yaşındaki genç teknik adamın Elazığ 2023 Spor Kulübü’nün 4.hafta müsabakasında 25 Mayıs (Perşembe günü) oynayacağı Mornikspor karşılaşmasında takımının başında olması bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol