Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

Elazığ Belediyesi İşçilerin Yüzünü Güldürdü

Elazığ Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi arasında imzalanan protokol gereği Elazığ Belediyesi’nde çalışan belediye personelleri, %103.8’lik zam oranıyla belediyeler arasında 2023 yılı içerisinde yapılan en yüksek zam oranına ulaştı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yapmış olduğu maaş zammından dolayı memnuniyetlerini dile getirmek isteyen belediye daimi işçileri ve belediye personelleri, merkez bina etrafında davul-zurna eşliğinde Başkan Şerifoğulları’nı karşılayarak kendisine teşekkür ettiler.

“MESAİ ARKADAŞLARIMIZIN DAHA MOTİVASYONLU ÇALIŞMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Karşılama sonrası konuşan Başkan Şerifoğulları, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli çalışma arkadaşlarım, sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Elazığ Belediyesi ailesi olarak mesai mefhumu gözetmeden çalışan bütün kardeşlerim her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu şehri birlikte güzelleştiriyor yarınlara hep birlikte hazırlıyoruz. Altyapısından üstyapısına, eğitiminden ulaşımına, doğusundan batısına şehrimizin bütün mahallelerinde hizmetlerimizi nakış nakış işliyoruz. Daha gelişmiş bir şehir olma hayallerimizi hep birlikte gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elazığ’ın kronikleşmiş sorunlarını çözüp altyapısını yeniliyoruz. Şehir merkezine yeni meydanlar ve yeni otoparklar kazandırıyoruz. Göz bebeğimiz Harput’umuzu hak ettiği noktalara taşımak için gerekli bütün çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bu şehrin her noktasında her karışında sizlerin alın teri ve emeği var. Bu anlamda haklarınızın karşılığını verebilme adına sendikamızla toplu iş sözleşmemizi gerçekleştirdik. Güzel bir sözleşme yaptığımıza inanıyoruz. Belediyi personellerimize Hizmet-İş sendikasıyla imzaladığımız protokol gereği %103.8’lik oranında zam yaparak belediyeler arasında bu yılın en yüksek zam oranına ulaştık. Bütün çalışma arkadaşlarıma yaptığımız maaş zammının hayırlı olmasını diliyorum. Bu şehri daha kalkınmış daha müreffeh yarınlara taşımak için her bir işçimizle, memurumuzla, şirket elemanımızla birlikte çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. ” diye konuştu.

“OCAK AYINDA %10’LUK REFAH PAYI VE ARTI ENFLASYON FARKI UYGULANACAK”

2024 yılı ocak ayı içerisinde ise tekrar yüzde onluk bir ara zam yapacaklarını ve bunun yanında bir yıllık enflasyon farkının uygulanacağını belirten Başkan Şerifoğulları, “Çalışanlarımızın daha motivasyonlu çalışması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci’de Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın rekor seviyede yaptığı maaş zammının sendika üyeleri ve bütün çalışanları memnun ettiğini ifade ederek, “Bizleri daima destekleyen, her konuda yardımcı olmaya çalışan kıymetli Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz. Belediye personellerimize aldıkları zam oranının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol