Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Elazığ Belediyesi, Sinan Akçıl’ı Vatandaşlarla Buluşturacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlerin ve çocukların mutlu olmaları, geleceğe umutla bakabilmeleri ve yarınlarının daha güzel olması için çalışmalarını sürdürürken sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye de devam ediyor.


Bu kapsamda pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan AkçılElazığ Belediyesi tarafından 2 Ekim Pazartesi günü saat 21.00’de düzenlenecek konser ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatacak.


Müzik severlerin beğenisini kazanan Sinan Akçıl, birbirinden güzel parçaları ile Valilik Meydanı’nda vatandaşlara müzik şöleni sunacak.


 “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR”


Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, şehrimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü tarafından yapılan taciz ateşi sonucunda, Elazığlı kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın şehit olması münasebetiyle iptal ettiğimiz Sinan Akçıl konserini yeniden düzenliyoruz. Pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 2 Ekim Pazartesi günü saat 21.00’de Elazığlı vatandaşlarımıza müzik ziyafeti sunacak. Valilik Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz konserimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol