Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da 16 Derslikli Bir Okul Yapılacak

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda daha kaliteli hizmet sunmalarına olanak sağlamak amacıyla beş mahallede muhtarlık ofisi yapılacak.
Aksaray, Fevzi Çakmak, Ataşehir, Sugözü ve Güneykent Mahallelerinde yapılacak olan muhtarlık ofislerinin yapım işi için proje hazırlanarak ihalesi yapıldı.

Çevre düzenlemesi ile birlikte toplamda 100 m² alan üzerine bir kat olacak şekilde projelendirilen muhtarlık ofisleri bünyesinde; muhtar odası, toplantı odası ve mutfak yer alacak.  

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN 16 DERSLİKLİ OKUL

Elazığ Belediyesi, eğitimdestek vermek ve şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında eğitim seviyesini daha ileri seviyelere yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Elazığ Belediyesi tarafından ihalesi yapılan 16 derslikli okul, Güney Çevre Yolu üzerinde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü karşısında yapılacak.
Elazığ’a kazandırılacak olan toplam 3 bin 227 m² üzerine bodrum artı zemin artı iki katlı yapılacak okulun bünyesinde; 16 derslik, kütüphane, çok amaçlı konferans salonu, laboratuvar, kapalı spor salonu, yemekhane, bay-bayan mescit, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, kameriye,  yeşil alan ve satranç alanı yer alacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol