Öne Çıkanlar BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ BALIĞA ALKIŞ BAŞKAN YILDIRIM GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor

Bu haber kez okundu.

“Elazığ'da Kadın Olmak Ayrıcalık Olacak”

Özel Haber: Gülçin Turgut

Milli kültürün korunup yaşatılması ve geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje aynı zamanda kadınların ekonomik anlamda gelir elde etmeleri amaçlanıyor.

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Elazığ Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçimlerin ardından, çalışmalarına ara vermeden başladı. Seçim döneminde gençlere ve kadınlara yönelik projeleri hayata geçireceğine dair sözler veren AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, vaatlerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ SANATSAL YAPILAR  GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elazığ’a Olgunlaşma Enstitüsü'nü kazandırmak için, Milli Eğitim Bakanlığı ile çalışmalara başladıklarını duyurdu.  Projeyle, tarihsel süreçte kaybolmuş ve unutulmaya yüz tutmuş sanatsal yapılar, Elazığ Olgunlaşma Enstitüsü'nde gün yüzüne çıkacak.

ELAZIĞLI KADINLAR DÜNYA'NIN ÇEHRESİNİ GÜZELLEŞTİRECEK

Elazığ’ın geleneksel değerlerini ve unutulmaya yüz tutmuş sanatları geleceğe taşımada köprü vazifesi görecek olan Elazığ  Olgunlaşma Enstitüsü'nde çalışmalar başlandığının müjdesi veren Nazırlı, “Elazığlı kadınlar; sanatsal ve teknik eğitimlerle, Elazığ'dan başlayarak, önce Türkiye'nin sonrasında inşallah Dünya'nın çehresini güzelleştirecek.”dedi.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Hem geleneksel Türk El Sanatlarını günümüze taşıyacak, hem de kursiyerlere iş garantisi sağlayarak, çok sayıda kadına umut kapısı olacak proje de Milletvekili Nazırlı, “Söz verdiğimiz gibi kadınlarımız için daha çok çalışacağız. Elazığ'da kadın olmak ayrıcalık olacak.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol