Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ, HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKILMAMIŞTIR!

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Kaya, Elazığ halkı adına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Elazığ’ımızın, Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimizin nezdinde kıymeti açıkça görülmektedir. Elazığ, hiçbir zaman yalnız bırakılmamıştır.” dedi.

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Kaya, Gazetemize Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Elazığ doğal afet bölgesi ilan edilmesi Elazığ’ın yalnız olmadığını göstergesi olduğunu ifade eden Kaya, “2020 yılından itibaren ağır bedeller ödeyen Elazığ’ımızın her daim yanında olan devletimizin yine bizi yalnız bırakmayarak yanımızda olacağına inancımız tamdı” dedi.

Hasan Kaya, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki iki büyük depremin ardından 10 İl için uygulanan OHAL kararının yeniden gözden geçirilerek ilimiz için son derece kritik olan bu kararın alınması talebine olumlu yaklaşarak Elazığ’ı mağdur etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Elazığ halkı adına teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

MİLLETİMİZİN, HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Kahramanmaraş Merkezli depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Hasan Kaya; “Adeta yerkürenin yıkımı manasına gelen 7,7 ve 7,6 şiddetinde iki büyük deprem ile sayısız artçı depremlerin, 10 ilde, on binlerce vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına neden olduğuna dikkat çekerek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; hayatını kaybeden insanlarımızın yakınlarına ve depreme maruz kalan vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum. Milletimizin, hepimizin başı sağ olsun.”dedi.

* TİCARET DURMA NOKTASINA GELDİ

Depremin hemen ardından yapılan hasar tespit çalışmalarında da görüldüğü üzere depremin Elâzığ’da çok ciddi bir hasara yol açtığını kaydeden Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Kaya; “Elazığ, Eğitim-Öğretim hayatından ticaretin durma noktasına gelmesine kadar çeşitli sıkıntılarla mücadele etmektedir. Bunun yanı sıra giderek artan kontrolsüz nüfus artışı şehrimizin barınmasında ve ticaretinde olumsuz durumlar oluşturmaktadır. Şehrimizin ticaretinde önemli bir etkiye sahip olan ve esnaflarımızın çoğunlukta olduğu şehrin kalbi olarak nitelediğimiz Gazi, Vali Fahri Bey, Hürriyet ve İstasyon Caddelerinde ciddi hasarlar meydana gelmiş ve işyerlerinin çoğunlukta olduğu yapılar için yıkım kararı alınmıştır.” Diye konuştu.  

DEVLETİMİZ ELAZIĞ’IN HER DAİM YANINDA

Devletin 2020 yılından itibaren ağır bedeller ödeyen Elazığ’ın her daim yanında olduğunu alınan kararla bir kez daha gösterdiğine dikkat çeken Kaya; “Elazığ’ın ödediği ağır bedeller ve içinde bulunduğumuz gerçekler açıkça gözler önündedir. Elâzığ’ın, kamunun desteği olmadan depremin olumsuzluklarını kendisinin telafi etmesini beklemek maddi ve manevi mağduriyetlere neden olacaktır. 2020 yılından itibaren ağır bedeller ödeyen Elazığ’ımızın her daim yanında olan devletimiz yine bizi yalnız bırakmayarak yanımızda olduğunu bir kez daha gösterdi. “ şeklinde konuştu.

HİÇBİR ZAMAN ŞÜPHE DUYMADIK

“Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından ilk günden itibaren şahsım ve hemşehrilerimizle beraber talep edip gerekli mücadeleyi sürdürdüğümüz bu husus nihayet lehimize sonuçlanmıştır.” Diyen Hasan Kaya, Elazığ’ın Afet Bölgesi kapsamına alınmasını ilk günden itibaren şüphe duymadıklarını ve inaçlarının tam olduğunu aktararak;  “Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenimiz ve inancımız tam olduğu için “Elazığ afet bölgesi olacaktır.” demiştik. Sonuç olarak Elazığ "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" olarak ilan edildi. Elazığ’ımızın, Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimizin nezdinde kıymeti açıkça görülmektedir. Elazığ, hiçbir zaman yalnız bırakılmamıştır. Bugün de sahipsiz bırakılmadı. Bazı kişilerin atıp tutmasıyla değil yapılması gerekiyordu yapıldı. İlimiz için son derece kritik olan bu kararın alınmasında talebimize olumlu yaklaşarak hemşehrilerimizi mağdur etmeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Elazığ halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol