Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

"Elazığ Sandıkta Cumhur İttifakının Yanında Duracak"

Önceki dönem AK Parti İstanbul milletvekili, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk bir dizi ziyaretlerde bulunmak Elazığ'a geldi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Metin Külünk, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Elazığ İl Temsilciliğinde basın mensupları ile bir araya gelen Külünk önemli açıklamalarda bulundu.

"GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAK BİZİM ASLİ VAZİFEMİZDİR"

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Metin Külünk, TÜGVA'nın yeni neslin genç bir hareketi olduğuna vurgu yaparak; "Bütün mücadelemiz, yükselen güç olan Türkiye'nin nesillerimizin, daha müreffeh yaşayacakları, bir Türkiye mücadelesidir. Dolayısıyla TÜGVA'da yeni neslin genç bir hareketi olarak, üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmede büyük bir gayretin içerisindedir onların bu yaptığı çalışmalara fırsat bulduğumuz her zeminde destek olmak bizim asli vazifemizdir" dedi.

"YAŞAYACAĞIMIZ DÜNYA İLE BUGÜNKÜ DÜNYA AYNI OLMAYACAKTIR"

Devlet ve siyasetin yeni nesli anlamak üzere hareket ettiğini belirten, Külünk; "Bundan sonra yaşayacağımız dünya ile bugünkü dünya aynı olmayacaktır. Yeni nesil bundan sonraki dünyayı iyi anlayan bir nesil olacaktır. Ve kendilerini bundan sonraki dünyaya hazırlama noktasında bize yüklediği sorumlulukları var, yeni neslin en önemli özelliği bugüne dün üzerinde bakmıyor. Dolayısıyla bugüne yarın üzerinden bakıyor. Doğru olanda bu zaten sebebi ise şeffaflaşan bir dünya hatta yarın ile ilgili mesafeleri dahi küçülten, yarın ile ilgili bütün perdeleri çok önemli ölçüde ortadan kaldıran bir gerçektir. Onun için yeni genç kuşağın, düşüncelerini, aklını, matematiğini anlamadan ne siyaset yapmak mümkün, ne ticaret yapmak mümkün, ne de sosyal hayatı idrak etmek mümkün o nedenle Devlet aklının ve siyasetin önceliği şahsen yeni nesli anlamak üzere hareket etmek olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

GENÇLERİN DÜŞÜNCELERİNİ ÖĞRENMEK ÜZERE BURADAYIZ

Metin Külünk, TÜGVA ve benzeri genç yapıların, nesil ve nesillere yönelik, attığı bütün adımların çok kıymetli olduğunu söyleyerek; “Burada sadece konuşmak için gelmedik,  gençler ne düşünüyor, hayata nasıl bakıyor, bunlara önem veriyoruz. Bizler siyaset yapıyoruz siyasette insan ve toplum mutluluğunun kapılarını açmak olduğuna göre, siyaset yaptığımız zeminde insanların ne düşündüğünü bilmeden hareket edemeyiz. Gençlerin ne düşündüğünü, öğrenmek üzere buradayız" dedi.

"TÜRKİYE VE DÜNYA ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR"

Türkiye ve Dünya zor bir süreçten geçtiğini aktaran Külünk;  "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sözü bir cümle değildir. Şuan yepyeni bir tarz ile karşınızdayız, gerçekliğin buluştuğu dijital arasındaki çatışmanın gerçekliğin taşındığı ve dijitalin olduğu bir dünyayı idrak etmenin zorluklarının bütün hayatı belirlediği bir dönemdeyiz" dedi.

"HERKES EKONOMİDEN ETKİLENECEKTİR"

Türkiye'nin Ekonomide de dünyanın üçüncü savaşı yaşadığı bir sürecin içerisinde olduğunu söyleyen Külünk, "Dünya Ekonomide 1929'da öte bir buhranın bütün işaretlerini taşıyor. Amerika, Çin, Avrupa içinde bu böyledir. Ama açıkça şunu söyleyebilirim ki biz bu dünyayı iyi yönettiğimizde bu büyük dalgadan en az etkilenerek ve bu dalgayı ülkemiz için, bir fırsata dönüştürerek çıkma şansı olan nadir ülkelerden birisiyiz. Bu anlamda şanslıyız ama hepimizin kabul ettiği zorluklarımız var. Herkes Ekonomiden etkileniyor ve etkilenecektir" dedi.

"TÜRKİYE BELİRLEYİCİ TARİHSEL ROLÜNÜ BİR KEZ DAHA FARK ETTİ"

Metin Külünk Türkiye'nin belirleyici tarihsel rolünü fark etmede ciddi adımlar attığını aktararak; "Türkiye ciddi anlamda bir yükseliş sürecinde içeride bunu anlatmakta çok fazla güçlük çeksekte Dünyanın kabul ettiği bir gerçek var Türkiye artık merkez bir ülke. Belirlenen değil belirleyecek noktada olan bir ülke. Türkiye belirleyici tarihsel rolünü bir kez daha fark etti ve bu noktada çok ciddi adımlar atıyor" dedi.

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜ ÇOK AYDINLIK"

Türkiye'nin ithalatta temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında Aydınlık bir Türkiye'ye doğru gittiğini belirten Külünk; "Türkiye'nin önü çok aydınlık 100 yıldır yaşadığımız enerji maliyetlerinin hem doğalgazda hem petrolde son derece aza indiği bir enerji merkezi olan Türkiye ye gidiyoruz.  Aramalı ithalatında Türkiye'nin temel ihtiyaçlarını karşılamada son derece Türkiye'nin döviz ihtiyaçlarının karşılanmasında etki kat sayısının sürekli aşağıya doğru evirildiği bir Türkiye ye gidiyoruz.

"ELAZIĞ SANDIKTA CUMHUR İTTİFAKININ YANINDA DURACAK"

Külünk, 2023 seçimlerinde Elazığın sandıkta Cumhur ittifakının yanında duracağını kararlılıkla ifade ederek; "Bu büyük yürüyüşte 6'lı masaya emperyalizmin biçtiği yolu bu millet sandıkta inşallah tashih edecektir. Bu Millet sandıkta kendi iradesiyle bu kirli oyunu bozacak ve Türkiye, Budapeşte’den, Orhun Abidileri’ne, Ümit Burnu’ndan, Baltık Denizi’ne kadar nüfus kağıdıyla seyahat edebilen bir dünyanın merkezinde gençlerinin beynini matematiksel gücünün hayatın bütün gerçekliğine yansıtan bir Türkiye hedefine kararlılıkla yürüyecek. Elazığ’da inanıyorum ki sandıkta Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde verilen bu büyük mücadele de Cumhur ittifakının yanında duracağına yürekten inanıyorum. "dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol