Öne Çıkanlar torba yasası İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01

Bu haber kez okundu.

Elazığ STK Platformu’ndan Öğrenci Yurduna Ziyaret

Elazığ STK Platformu çalışma grubu, dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli Başkanlığında İlim ve Hayra Hizmet Vakfı’nın Elazığ Zafran’da hizmete açtığı öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Öztekkeli, "İlim Hayra Hizmet Vakfımız 69 yıllık bir vakıf. Elazığ’ımızın çok değerli kanaat önderlerinin kurmuş olduğu bir vakıf . Yurdumuz 1000 metrekare üzerine kurulu 6 buçuk dönümlük bir arazi üzerine inşa edilmiş. 7 bin metre kare yani 7 dönümlük bir alanı mevcut. Tabi bu alan içerisinde öğrencilerin rahat ve konforlu bir şekilde hayatlarını idame ettirmeleri  ve eğitimde kaliteyi artırma adına öğrencilerin kalacağı odalar,  2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik kapasitede olan 70 oda mevcut . Yurtta aynı zamanda 20 kişilik konforlu odalara sahip bir misafirhane bulunuyor. Yurt binası içinde aynı zamanda STK platformumuzun ve STK’larımızın toplantılarını düzenleyebileceği bir konferans salonu da bulunuyor. Vakıf Başkanımız yurt binasının şehrimizin ve  STK’larımızın hizmetinde olacağını , misafirlerimiz için misafirhanenin, nişan, hac yemeği gibi merasimler için de havuzlu balkonu ile yemekhanenin kullanıma açık olduğunu beyan ettiler. Yurt binasının dışında Elazığ Merkez Kapalıçarşı muhitinde yer alan ve şu an boş olan dernek binası ve ofislerin de isteyen STK’larımızın kullanımı için kiralanabileceğini beyan etmiştir. Yurdumuzun Elazığ’ımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Mevcut dernek binası yetersiz olan üyelerimizin tarafıma bilgi vermesini rica eder ,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Ayrıca Vakıf Başkanı sayın Mehmet Zülfü Biçer’e şehrimize kazandırdığı bu eşsiz eser ve gösterdiği misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol