Öne Çıkanlar işte son sayılar! nüfüs müdürlükleri Bizmişen TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu Türkiye Futbol Federasyonu PTTDEN 182. MÜŞTERİYE

Bu haber kez okundu.

Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Vali Toraman, mesajında, vatanımızın ve milletimizin birliği, dirliği için büyük bir cesaret ve kahramanlıkla canları pahasına mücadele ederken gazilik şerefine nail olan vatanımızın yiğit evlatlarının şeref ve şan günü olduğunu belirterek Mustafa Kemal Atatürk'e "Mareşal" rütbesi ile "Gazilik" unvanının verilişinin 102. yıl dönümünde, vatanseverliklerini örnek aldıkları kahramanların Gaziler Günü'nü idrak etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Vali Toraman mesajında;

“Kahraman Gazilerimiz ve Kıymetli Aileleri,

Bugün, vatanımızın ve milletimizin birliği, dirliği için büyük bir cesaret ve kahramanlıkla canları pahasına mücadele ederken gazilik şerefine nail olan vatanımızın yiğit evlatlarının şeref ve şan günüdür.

Türk milleti, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, birlik ve beraberliğine yönelen her türlü tehdide karşı mücadele ederek istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Onların bu emsalsiz fedakârlığı sayesinde ay yıldızlı bayrağımız kutsal vatan topraklarında özgürce dalgalanmakta, ezanlarımız semada yankılanmaktadır.

Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman tüm imkânlarıyla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edecektir. Bu duygularla, 19 Eylül 1921 tarihinde “Müşîr ve Gazi” unvanını alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tarih boyunca vatanı, bayrağı ve onuru için mücadele eden kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ise değerli aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzur dolu ömür diliyorum.”ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol