Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Elazığ’da Kaçırılmayacak Etkinlik

Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer'in moderatörlüğünde Akıllı şehirler ve akıllı belediyecilik uygulamaları adlı panel düzenlenecek.

10 Ekim tarihinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan panele Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel, Aselsan Akademi Direktörü Prof. Dr. Abdurrahman Akyol, Elektrik Mühendisleri Odası Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden Burcu Gündoğdu, Gazi Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi’nden akademisyenler katılacak.

Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer farkındalığı arttırmak istediklerini belirterek, panelin detayları hakkında bilgiler verdi.
Özer, Panele özellikle il yöneticilerinin katılmasını istediklerini söyledi. Özer, “Biz Elazığ ve bölgedeki belediye başkanlarının farkındalıklarını arttırmak belki projelerine ön ayak olmak için bu etkinliği düzenledik. ASELSAN Genel Müdür Yardımcımız gelecek, ASELSAN Akıllı Belediyecilik üzerine de çalışan bir firma. ASELSAN Akademi Başkanımız gelecek, Türk Telekom’dan bir yetkili arkadaşımız gelecek. Biz birde işin akademik tarafı belirli olsun diye Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden ve Bilgisayar Mühendisliği’nden konuyla alakalı çalışan 2 hocamızı davet ettik.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol