Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ’DA KAYBOLAN KEDİSİNİ BULANA 1 ÇEYREK ALTIN VERECEK

Elazığ Rızaiye Mahallesinde yaşayan 17 yaşındaki Asya Erdem Mia isimli çok sevdiği kedisini 21 Temmuz sabahı kaybetti. 

BULANA 1 ÇEYREK ALTIN HEDİYE

Kaybolan kedisinden dolayı büyük üzüntü yaşayan Asya Erdem, sokak sokak dolaşarak onu aramaya başladı. Kedisini bulmak için sokak sokak dolaşacağını ifade eden Liseli Asya kedisini bulana şimdiden biriktirmeye başladığı okul harçlıklarından bir ÇEYREK ALTIN alarak hediye edeceğini söyledi. 

AİLEMİZİN DEĞİL CANIMIZIN BİR PARÇASI

Çok sevdiği kedisi Mia’nın bulunacağına dair umutlu olduğunu söyleyen Lise öğrencisi Asya; “Kedimiz bize biz de kendisine o kadar alışıktık ki anlatamam. Her an bir yerlerden çıkıp geleceğini düşünüyorum. O ailemizin değil canımızın bi parçasıydı adeta. Mutlaka bir yerlerden çıkıp geleceği yönünde umutlarımız var. 

ŞİMDİDEN HARÇLIKLARIMI BİRİKTİRİYORUM

Onun bulunması için sokak sokak dolaşıyorum. Birçok Sosyal medya platformlarında kayıp ilanları paylaştım, İnşallah bulunacaktır. Elazığ’da o kadar çok hayvanseverlerimiz var ki onlardan birine denk gelecek diye içimde umut var. Bulup getiren olur diye şimdiden harçlıklarımı biriktiriyorum. Çünkü getirenleri harçlıklarımdan biriktirdiğim paralarla alacağım bir Çeyrek Altınla ödüllendireceğiz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol