Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

Elazığ’daki Rehber Öğretmenlere Fırat Üniversitesi Anlatıldı

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından üniversitenin başarılarını anlatmak ve üniversitenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2021 yılında başlatılan “Fırat’ta Bir Gün” etkinliği devam ediyor.

 Etkinliğin bu defaki konukları Elazığ’daki rehber öğretmenler oldu. Üniversite tercihleri öncesinde rehber öğretmenlerin ağırlandığı programa; Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

 Programın açılış konuşmasını yapan Fırat Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi’nin Türkiye’nin en iyi ilk 20 üniversitesinden biri olduğunu söyleyerek yarım asırlık geçmişi, deneyimli ve kaliteli akademik kadrosuyla Üniversitenin yeni öğrencilerini beklediğini belirtti.

 Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ Fırat Üniversitesi’nin ülkenin öncü üniversitelerinden biri olduğunun altını çizerken, Üniversitenin birçok alanda Türkiye’de ilk beşin içerisinde olduğunu, eğitim kalitesini her geçen gün artırdığını ve nitelikli araştırmalara imza attığını söyledi.

 Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ise Üniversiteyle ilgili bir sunum yaparak, Üniversitenin başarı sıralamaları, Ar-Ge ve proje çalışmaları ve sosyal imkanlarıyla ilgili bilgiler verdi. Prof. Dr. Yılmaz, Fırat Üniversitesi’nin 23 Araştırma Üniversitesi arasında 17. olduğunu belirterek hedeflerinin sıralamada daha iyi yerlere gelmek olduğunu ve bu noktada da ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurguladı. Prof. Dr. Yılmaz, Üniversite tercihi yapacak öğrencileri Fırat Üniversitesi’nde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaklarının da altını çizdi.

 Fırat Üniversitesi’nin tanıtılması konusunda önerilerde bulunan rehber öğretmenler ise bu buluşmanın kendileri için de faydalı ve bilgilendirici olduğunu aktardı. Toplantının sonunda rehber öğretmenlere kampüs gezisi de yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol