Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Elazığlı Harun Kazez’e Yeni Görev

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre, 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapılırken, birçok ilin kaymakam ve vali yardımcıları da değişti. Yayımlanan kararname ile birlikte Elazığlı Harun Kazez’e de yeni görev verildi.

Antalya Elmalı Kaymakamı olan Harun Kazez Tokat Vali Yardımcılığı görevine atandı.

HARUN KAZEZ KİMDİR?

 1981 Elazığ doğumlu olan Harun Kazez, 2012 yılında Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak Kırıkkale İlinin Sulakyurt ilçesine atanıp 2012-2015 yılları arasında Sulakyurt Kaymakamı olarak, 2015-2020 yılları arası Tunceli İli Çemişgezek İlçesi Kaymakamı olarak görev yaptı. 13.07.2020 tarihli ve 2020/362 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Antalya İli Elmalı İlçesi’ne atanan Kaymakam Harun Kazez, Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olup, iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Ekim 2022'de Mucur Kaymakamlığı'na görevlendirildi. Aralık 2022'de ise Erzurum Hukuk İşleri Müdürlüğüne görevlendirildi. Harun Kazez Son Olarak Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Tokat Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol