Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

Elazığlı Vatandaşlardan Tam Not!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "11 Ana Başlıkta 100 Proje"si içerisinde yer alan; mevsimsel koşullarla uyumlu, modern, teknolojik donanıma sahip, çevre dostu ve engelli erişimine uygun "Yolcu Dostu Otobüs Durakları" projesi geçtiğimiz aylarda Öğretmenevi karşısında vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaliteli ve kolay bir ulaşım hizmeti veren, aynı zamanda modern görüntüsü ile dikkat çeken durak, vatandaşlarında büyük beğenisini topladı.

YOLCU DOSTU OTOBÜS DURAĞI BÜNYESİNDE NELER VAR?

Yolcu Dostu Otobüs Durakları'ndan faydalanacak yolcuların, otobüslerin sefer saatleri ve durağa varış süreleri gibi bilgileri görerek doğru zamanda doğru durakta bularak bekleme süreleri azalacaktır. KİOKS cihazı ile durakta ELZ- Kart dolum ve alım işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Yolcular modern durakta bulunan WİFİ hizmetinden ve USB’li oturma bankları ile kaliteli ve kolay bir ulaşım hizmetinden yararlanabileceklerdir.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen ve modern görüntüsüyle de dikkat çeken Yolcu Dostu Otobüs Durağı’nın yerinde bir proje olduğunu ifade eden vatandaşlar yapılan hizmetten dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

“Ben Elazığ’da ilk defa bu kadar modern ve kullanışlı bir durak gördüm. Birçok şehir gezdim, gördüm ama hiç birinde böyle bir durak yoktu. Durağın içerisinde çok güzel bir ısıtma sistemi var, vatandaşların yararlanabilmesi için priz var, kışın yağmurun gelmemesi için özellikleri var. Kullanımı çok güzel kışın ısıtma sistemleri vatandaşlar için çok iyi olacaktır. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’ndan çok memnunuz. Belediye Başkanımızın şansızlığı deprem ve pandemi döneminde Belediye Başkanı oldu. Belki daha refah bir dönemde gelseydi daha da güzel çalışmalar yapacaktı. Böyle bir dönemde gelmesine rağmen bütün projelerini başarılı bir şekilde tamamladı. Başkanımıza Elazığ’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

“Belediye Başkanımızın çok güzel hizmetleri var. Akıllı duraklar, otobüslerin gidiş-geliş saatlerinin belli olması çok güzel bir hizmet. Elazığ’ın sorunlarından biri Elazığ’ın trafik sorunudur. Vatandaşlar, toplu taşıma araçlarını kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilir. Çünkü belirli saatlerde Elazığ’da trafik kitleniyor. Şehir merkezinin trafiğini açabilmekte mümkün değil. Vatandaşları toplu taşımaya yönlendirmek daha faydalı olacaktır. Bu durağın böyle yapılması çok güzel oldu. Otobüslerin duruş açıları güzel oldu. Diğer yoldaki trafik akışı daha rahat olacaktır. Yağmurda, karda, sıcakta vatandaşlar akıllı duraklarda otobüslerini bekleyip dinlenebiliyor. Bu yönü ile çok iyi bir hizmet. Belediye başkanımıza çok teşekkür ederim.”

“Yolcu Dostu Otobüs Durakları çok güzel oldu. Otobüslerin kaçta geleceği belli. Telefonlarımızı şarj etmek için prizler var, ısıtıcılar var. Bunlar çok güzel hizmetler. Geniş olması, oturma alanlarının çok olması, güvenlik kameralarının olması çok faydalı bir hizmet. Büyük şehirleri andıran bir hizmet olmuş.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol