Öne Çıkanlar Elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber elazığdanhhaberler yeniufuk elazığyeniufuk

Bu haber kez okundu.

Elazığlılar Hasret Giderdi

 İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Cumhuriyetin 100’üncü yılı ve derneğin kuruluşunun 75’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen programda Peynirli Ekmek Şöleni düzenlendi. Düzenlenen etkinlik kapsamında Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı kürsübaşı ekibi de sahne aldı. Programa İzmir’in yanı sıra Elazığ ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.

CANPOLAT; “ BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER”

Program hakkında bilgiler veren Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Canpolat, kendilerine Elazığ’dan destek veren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müdürü Mustafa Aksu’ya teşekkür etti. İzmir İnciraltı Kent Ormanında düzenlenen programda sahne alan ekip, Elazığ ve Harput müziklerini seslendirdi.


Programa katılan Elazığlılar, kürsübaşı ekibinin söylediği eserlere kimi zaman halayları ile kimi zamanda alkışları ile eşlik etti.   Program sonunda katkılarından dolayı Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu’ya plaket takdim edildi.  HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol