Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler yeniufuk elazığyeniufuk Türkiye

Bu haber kez okundu.

ELFED’den Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ'ın kültürel ve ekonomik değerlerini geniş kitlelere tanıtmak amacıyla İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 26-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Elazığ Tanıtım Günleri Programı için hazırlıklar devam ediyor. Bu kapsamda, Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, 26-29 Ekim tarihlerinde İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek olan Elazığ Tanıtım Günleri Programı hakkında detaylı istişarelerde bulunuldu. ELFED Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, etkinliğin başarılı bir şekilde organize edilmesi ve Elazığ'ın kültürel, sanatsal ve ekonomik zenginliklerinin geniş kitlelere tanıtılması için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Elazığ Tanıtım Günleri Programı'nın, şehrin zengin kültürel mirasını ve turistik potansiyelini ön plana çıkaracağı belirtildi. Bu etkinlikle Elazığ'ın tarihi, doğal güzellikleri, yöresel lezzetleri ve sanatsal değerleri İstanbul'da yaşayan ve ziyaret edenlerle buluşacak.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, "Bu etkinlik, Elazığ'ın ekonomik potansiyelini, turizmini, gastronomisini, kültürünü ve ticaret alanındaki gücünü sergileme açısından da büyük önem taşıyor. İş dünyası olarak bu etkinliğin başarılı geçmesi için gerekli desteği sağlayacağız. Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Kazım Gökhan Elgin ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ELFED Başkanı Kazım Gökhan Elgin ise, yaptığı açıklamada, "Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İdris Alan’a hayırlı olsun ziyaretine geldik. Ziyaretimiz esnasında yakın zamanda gerçekleştireceğimiz Elazığ Tanıtım Günleri Programı üzerine istişarelerde bulunduk. Elazığ Tanıtım Günleri Programı, şehrimizin zenginliklerini geniş kitlelere tanıtmak adına büyük bir fırsat. Katılımcılarımızın Elazığ'ı daha yakından keşfetmelerini ve şehrimizin güzelliklerini deneyimlemelerini sağlamak için çalışıyoruz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol