Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli maaşlarına zam sözü!

Seçime 10 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları mitinglerini hızla sürdürüyor. Bugün de yoğun programı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Giresunlulara seslendi. Giresun'da önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi rahatlatacağız" diyerek temmuz ayında zam sinyali verdi.

ASGARİ ÜCRETE ZAM AÇIKLAMASI

Enflasyon yüzde 43'e indi, her ay düşmeye devam edecek. Çarşı pazardaki pahalılığı yine biz aşarız. Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız.

CHP içindeki gerçekten Cumhuriyetçi, Gazi Mustafa Kemal'in istiklal anlayışına sahip insanlarımızın hassasiyetlerinin nasıl istismar edildiğini biliyoruz. Bay Bay Kemal geçen buraya uğramış. Kaç kişi vardı? Asıl dersi 14 Mayıs'ta vereceğiz. Mevcut sıkıntıları biz gidereceğiz. Yeter ki biz birlikteliğimize, kardeşliğimize oy vereceğiz. Biz bugüne kadar sadece eserlerimizle, hizmetlerimizle konuştuk.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol