Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Erdoğan'dan öğretmenlere müjde!

Binlerce öğretmen adayının merakla beklediği atama kararları belli oldu. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi. 45 bin öğretmen atamasının yapılacağını duyuran Erdoğan, "ATüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun" dedi. 

ÖNCELİK DEPREM BÖLGESİ 

Atama ve branş takviminin önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenilirken atanan öğretmenlerin öncelikli görev yerinin deprem bölgesindeki 10 il olacağı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz" ifadelerini kullandı. 

BRANŞ DAĞILIMI KISA SÜREDE AÇIKLANACAK 

Açıklamanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "45 bin yeni öğretmen atama kararı; ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum" dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol