Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

EROL BERİTAN AŞİRETİNİ DİNLEDİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim bölgesinde ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, merkeze bağlı Çağlar Köyünde Beritan aşireti mensuplarıyla bir araya geldi. Milletvekili Erol, Beritan aşireti mensuplarının sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Gürsel Erol, mecliste aşiretlerin yaylacılık ve hayvancılıkla ilgili sorunlarını gündeme taşıdığının altını çizerek: “bu ülkede yüzyıllardır geleneklerine bağlı, emeğiyle, bedeniyle, ruhuyla çalışarak kazandığını alın teri dökerek kazanan bir aşiretsiniz.

Gerçekten emekçisiniz emeğinize saygı duymamak takdir etmemek mümkün değil. Ben zaman zaman mecliste sizlerin ve Şavaklıların bu yayla ve hayvancılık sorunlarıyla ilgili devleti sizleri niye sahiplenmesi gerektiği konusuyla ilgili düşüncelerimi gündeme getiriyorum.” Dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Milletvekili Erol: “dönem dönem insanlar yaşam tarzından dolayı, düşüncelerinden dolayı, mezhebinden dolayı, atasından dolayı sürekli sorgulanmış ve dışlanmış.

Güç kimin eline geçmişse kendisi gibi düşünmeyene yaşam hakkı tanımamış. İşte 28 Şubat’ı hepimiz hatırlıyoruz bu zihniyet faşist bir zihniyettir insanların inançlarıyla uğraşmış.

Dönem dönem bunlar hep yaşanmış. Herkes birbirinin kültürüne, inancına, yaşam tarzına saygı duymalı.

Benim görevim bu şehirde kendini yalnız hisseden, dışlanmış hisseden herkesin yanında olmaktır.

Merak etmeyin biz birlikteyiz, birlikte yürüyeceğiz ve sorunları birlikte çözeceğiz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol