Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Erol Keleş: “Şimdi Elazığ İçin Çalışma Zamanı”

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri cumartesi günü gerçekleşen Milletvekili Aday tanıtım toplantısının ardından seçim çalışmalarına start verdi. Ak Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş’te seçim çalışmaları kapsamındaki ilk ilçe ziyaretini Sivrice’ye gerçekleştirdi.

İlk olarak ilçedeki vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen Keleş, daha sonra ilçede faaliyet gösteren tuğla fabrikalarını ziyaret ederek çalışanların sorun ve taleplerini dinledi.

Sivrice Belediyesini de ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile bir araya gelip istişarelerde bulundu.

Erol’un bir sonraki durağı Ak Parti Sivrice ilçe başkanlığı oldu. İlçe başkanı ve partililerle görüşen Keleş, orada bulunan vatandaşlara seslendi.

Türkiye vizyonu için Elazığ vizyonu diyeceğini ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerin önemine değinerek vatandaşlardan destek istedi.

Prof. Dr. Erol Keleş, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Adayı Keleş, son olarak Hazar Baba Bakım Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ederek tedavi gören vatandaşlarla bir araya geldi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol