Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi Elazığ türkiyede deprem cumhurbaşkanı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

ESYSK Geleceğin Milli Sporcularını Arıyor

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü yeni yıldızlarını arıyor. Bugüne kadar yüzlerce sporcu yetiştiren ve bunların bir çoğunu Milli Takımlara göndere Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Hentbol takımı Başkanı ve Başantrenörü İsmail Bayraktar; “Yaz spor okulumuzu başlattık.

Bu okulumuzda sadece bayan sporcularımıza hentbol kursu vereceğiz. Yaz spor okulumuza 2010,11,12,13,14,15 ve 2016 doğumlu öğrencilerimizi alıyoruz.” dedi.

YAZ SPOR OKULUMUZA BİR SÜRE KISITLAMASI GETİRMEDİK

Yaz spor okullarının süresiz olduğunu belirten İsmail Bayraktar; “Yaz dönemindeyiz ve bazı ailelerimiz köylerinde.

Bu nedenle yetenekli olmasına karşılık köyde olan çocuklarımız başlattığımız çalışmalarda yer alamayacaklar. Biz bu nedenle yaz spor okulumuza bir süre kısıtlaması getirmedik. Yılın 12 ayında bu çalışmalarımızı yapacağız. Bir tane bile yetenekli sporcu bulursak ve Türk Hentbolu adına fayda olacaktır. Yaz spor okulumuzda çalışmalarımız her gün saat 12.00 de başlayacak ve 16.00 ya kadar 4 grup olarak devam edecek. Hedefimiz yetenekli oyuncuları bulmak ve onları en iyi şekilde yetiştirerek Milli Takımlara kazandırmak. Şu anda Elazığ’da en çok lisanslı sporcusu olan kulübüz. Bu sayıyı daha da artırmak ve bunun karşılığında elde ettiğimiz başarıla da geliştirmek istiyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol