Öne Çıkanlar elazığyerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

“FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARINI ENGELLEYECEK TEDBİRLER ALINMASI GEREKİYOR”

Elazığ Hak Adalet ve Kardeşlik Platformu Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ülke ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Katar’ın dünya kupasındaki tutumunu beğendiklerini ifade eden ELHAK Platformu dönem sözcüsü Erdal Zengin,  Türk dış politikasının mazlumun yanında yer alması gerektiğini söyledi.

* ZAMLAR MİLLETİMİZİ VE DAR GELİRLİ AİLELERİ ZOR DURUMDA BIRAKMIŞTIR.

Son olarak fahiş fiyatların dar gelirli aileleri zor durumda bıraktığını ifade eden Zengin, “Dünya çapında oluşan ekonomik sorunlar ülkemizi de etkilemeye devam ediyor.

Bu süreçte dikkatimizi çeken vahim bir durum krizi fırsata çevirmeye çalışanların tekelleşmeye gitmesi ve fahiş fiyat artışı gerçekleştirmeleridir.

Maliyeti artırıcı en etkili etken olan yakıt ve döviz artışının durağanlaştığı süreçte bile temel tüketim maddelerine yapılan zamlar milletimizi ve dar gelirli aileleri zor durumda bırakmıştır.

Bu sorunun sadece maaş artışlarıyla giderilmesi mümkün değildir, hükümetin acilen fahiş fiyat artışlarını engelleyecek tedbirler alması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol