Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Gar, İstasyon ve Saydinglerde İlaçlama Yapılacak

Devlet Demiryolları (DDY) İşletmesi Genel Müdürlüğü otla mücadele çerçevesinde 1-16 Haziran tarihleri arasında Malatya, Sivas, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Bingöl, Muş, Bitlis, Van illeri arası gar, istasyonlarda ilaçlama yapacağını duyurdu.

VATANDAŞLARIN DİKKATİNE!

DDY İşletmesi Genel Müdürlüğü, mücadelede kullanılan ilaçların, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturduğu ve vatandaşların buna karşı dikkat etmeleri istendi.

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, “Belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir. Demiryolu güzergahı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren 10 gün boyunca; vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde bulunmamaları önemle duyurulur” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol