Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bu haber kez okundu.

“Gelecek Sezon İçin Yapılanmamız Gerekiyor”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor 2022- 2023 sezonunun son iki haftasına girilen ligde takım kadrosunda bulunan genç oyuncular ile maçlarını oynayacak.

Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alattin Tutaş, takım olarak ligde rahat bir konumda bulunduklarını kalan maçları da puan ve ya puanlar kazanarak ligi bitirmeyi planladıklarını belirtti.

*GENÇLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Ligde kalan son iki maçta genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele edeceklerini yineleyen Tutaş;  “Elazığspor olarak geçen yıl son haftalarda yaşadığımız stresi bu yıl yaşamamak adına gerekli mücadeleyi verdik ve ligin son haftalarına rahat bir konumda giriyoruz. Geçen yıl oluşturduğumuz bu yıl da üzerine takviye yaptığımız kadromuzda yer alan genç oyuncularımız lig maçlarında maç kadrolarında çok süre alamadılar. Bu nedenle ligde kalan son iki maçımızda genç ağırlıklı kadrolar ile maçlarımızı oynayacağız. Bunda ki amacımız gelecek yılın kadro yapılanmasında neleri yapabiliriz bunu görmek. Gençlerimizin de kendilerine verilecek olan fırsatı iyi değerlendirmelerine imkân sağlamış olacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol