Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk yaz sıcaklıkları spor KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti

Bu haber kez okundu.

GELİŞ SEBEBİNİZ NEDİR; HİZMET Mİ, EZİYET Mİ?

Köylünün sıkıntılarına çözüm beklenirken her geçen gün yeni bir sıkıntıyla yüz yüze geldiğini hatırlatan Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, Ak Partili yöneticilere seslenerek siz bu millete hizmete mi geldiniz yoksa eziyet etmeye mi diye sordu. 

Köylünün mera arazilerinin ellerinden alındığını ileri süren Başkan Akın; “Köylünün mera arazilerinizden elinizi çekin.” Diyerek şunları kaydetti; “Tarım bitmiş hayvancılık bitmiş, oradan biri çıkıyor sanayi alanı yapacağım diyor. AK Parti buna evet diyor ve ön ayak oluyor. Siz bu millete hizmete mi geldiniz, eziyete mi geldiniz söyleyin. Buradan AK Partili yöneticilere sesleniyorum köylünün mera arazilerinden elinizi çekin. Buna müsaade etmeyiz.”

BAŞKAN ERGİN’DEN AKIN’A TEŞEKKÜR

Merkez köy muhtarlarıyla bir araya gelerek onları dinleyen Akın’ın onların sorunlarını dinleyip taleplerini aldı. Akın’ın ziyaretleri muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu kapsamda yapılan ziyaretten dolayı Merkez Köyleri Dernek Başkanı Mahmut Ergin, ziyaretinden dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti. Ergün, “Bugün bizleri ziyarete gelen Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Sayın Abdullah Akın’a Muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Köylerimizin problemlerini bugüne kadar ifade ettik, çözüme kavuşturana kadar da konuşmaya devam edeceğiz. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

HALI SİLKELEMEYE İZİN YOK BETON SANTRALLERİNE VAR

“Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ise, beton santrallerinin köylüleri olumsuz etkilediğini belirterek şunları söyledi: “Bakınız Sütlüce’de, Bağdere’de ve civar köylerde taş ocakları, beton santralleri muhtarlarımızın tüm itirazlarına rağmen devam ediyor. Evleri, ekinleri batmış tozdan görünmüyor, gürültüden uyunmuyor. Şehirde halı silkeleseniz izin yok, köylünün kapısına taş ocağı kuruluyor ona izin var. Köylü insan değil mi, Köy yeri diye her türlü tozu, toprağı çekmek zorunda mı? Bu tür tesisler yerleşim alanı dışında kurulmalıdır. Bunlara maalesef Saadet Partimizin dışında dur diyecek hiç kimse yok. Bunları seçimden sonra durduracağız.

KÖYLÜ CANINDAN BEZMİŞ DURUMDA

Beton santrallerinin haricinde bazı köylere de biyogaz tesisi kurulduğuna dikkat çeken Başkan Akın; “Bir bakıyorsunuz gelmişler köylünün kapısına biyogaz tesisi kurmuşlar. Köylü canından bezmiş. Bu tesise izin veren AK Partili idarecilere soruyorum, siz kendi evinizin önüne bunu kurar mısınız? Millet kokudan duramıyor Allah’tan korkun. Dereboğazı köyüne biyogaz tesisi yaptılar köyü, köylüyü perişan ettiler yetmiyor şimdi Günaçtı köyüne ruhsat veriliyor. Biz bunlara müsaade etmeyiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Sizin yanınızdayız” dedi.

KÖYLÜ DERTELERİYLE BAŞBAŞA

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada; “AK Parti, güya muhtara önem verdiğini ifade ediyor ama her işte olduğu gibi sadece sözde kalıyor. Köylü dertleriyle baş başa bırakılmış, bir bakıyorsunuz köyün su parasını muhtara toplatıyor. Ben biliyorum çoğu muhtar köylüden elektrik parası alamadığı zaman cebinden ödüyor. Muhtarlarımızın sırtından bu angarya iş kaldırılmalıdır. Özel idare bu sorunu kendi çözmelidir, görevini yapmalıdır” dedi.

KÖYLÜNÜN MERA ARAZİLERİNDEN ELİNİZİ ÇEKİN

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “köylünün mera arazilerinden elinizi çekin” dedi. Akın, “Tarım bitmiş hayvancılık bitmiş, oradan biri çıkıyor sanayi alanı yapacağım diyor. AK Parti buna evet diyor ve ön ayak oluyor. Siz bu millete hizmete mi geldiniz, eziyete mi geldiniz söyleyin. Buradan AK Partili yöneticilere sesleniyorum köylünün mera arazilerinden elinizi çekin. Buna müsaade etmeyiz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol