Öne Çıkanlar  elazığspor tff Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı FIRAT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENİ PROF. DR. KELEŞTİMUR Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor FRANKFURTTA ELAZIĞLILARIN DAYANIŞMA GECESİ

Bu haber kez okundu.

Gençlerin Rotası Eskişehir

Yaz tatili boyunca birçok farklı kültürel ve sosyal programların olduğu ve ücretsiz olarak sunulan, Gençlik ve Spor Bakanlığı programları arasında yer alan Anadoluyuz Biz projesinin ilk kafilesi Elazığ’dan, Eskişehir’e doğru yola çıktı.

Geziye dair açıklamalar da bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Gençlik ve Spor Bakanlığımız destekleri gerçekleştirilen projeler kapsamında daha öncesinde Anadolu’nun farklı illerinden gelen gençlerimizi Anadoluyuz Biz projesi gibi birçok kültür programı kapsamında İlimizde ağırlamıştık.

Projenin devamı kapsamında Şehrimizden Gençlerimizi Eskişehir iline uğurluyoruz. Tarihi ve Kültürel yerlerini gezme fırsatı bulan gençlerimiz, Yöresel Yemekleri tatma imkânı bulacaklar, aynı zamanda burada yeni arkadaşlıklar dostluklar kurup, farklı illerden Gönül Köprüsü kuracaklar.

Gezi kapsamında gençlerimizi Eskişehir ilinde ağırlayacak olan İl Müdürlüğüne ve Personellerine alakalarından ötürü teşekkür ediyorum, birçok gencimizin gerek kamplarla gerekse gezilerle yeni şehirler keşfediyor, yeni arkadaşlıklar kuruyorlar.” ifadelerine yer verdi. Spor Merkezi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol