Öne Çıkanlar ziyaret Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası

Bu haber kez okundu.

“Gerçek Kabus” Okuyucu İle Buluştu!

Genç Yazar Emrullah Naz, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'ya ziyarette ederek, “Gerçek Kabus” isimli ilk kitabını  hediye etti.

Ziyarette kitabının içeriği, nasıl yazmaya başladığını ve hedefleri ile ilgili bilgiler veren Yazar Naz, Yaklaşık 5 Yıl önce Elazığ’da Türk Ocakları İl Şubesine giderek kitap okuma etkinliklerine katıldığını ve edindiği okuma alışkanlığının ardından kitap yazma istediğinin oluştuğunu ifade etti.  Yazar Emrullah Naz ağır çalışma koşullarına rağmen yine de kitap okumaktan ve yazdığı kitabı bitirmekten vazgeçmediğini bildirdi.  Kendisine verilen desteği de üzerinde bir sorumluluk bilerek kitabını tamamladığını aktaran Naz, ilk kitabını 12 dile çevrilerek okuyucu ile buluşturmak istediğini belirtti.

*PAZARCILIKTAN, YAZARLIĞA GEÇİŞ

Emrullah Naz; “Ben pazarda çalışıyordum. Okumaya, yazmaya zamanım yoktu. Pazardan üzülerek ayrılmak kararı aldım. Çünkü orada ki çevrem ailem gibiydi. Bir gece yazma fikri aklıma geldi. Neden olmasın dedim kendime. Zafer Hocama mesaj attım. Ben kitap yazmak istiyorum dedim. Zafer Hocam da ‘Tabii ki de kardeşim, her zaman yanındayım.”dedi. Bu cümleyi duyduktan sonra kendimde hani bir zorunluluk hissi verdi bana. Benim asıl dönüm noktam Zafer Hocam'dır. Allah razı olsun.  Yazmaya başladım. “dedi.

KİTAP 5 ÖYKÜDEN OLUŞUYOR

‘Gerçek Kabus’ Kitabı’nın 5 öyküden oluştuğunu belirten Emrullah Naz; “İlk yazma kararı aldığımda hayalim dünya klasikleriydi. Hep o düzeyde kendimi yetiştirmek istedim yine zamanım yoktu. Ben genelde gece yazar, gündüz okurdum. İş yerinde okurdum. Müsaade ederdi çalıştığım ortam. Kitap beş öyküden oluşuyor. Beş öykü konu olarak birbirinden bağımsız belki de eski yazarların düşüncelerini bazılarını destekliyorum. Bazılarına gönderme yapıyorum. Bir öykümüz  pazarda geçiyor. Bir öyküm aşk kurgulu. Ama orada vermek isterim toplumumuza mesajımız var.”diye konuştu.

ŞUAN HEDEFİM DÜNYA KLASİKLERİ

“Daha çok bir yalnız insanın ruh halini anlatıyor. Yaşadığı duygular olsun. İnsan psikolojisine iniyor.”diyen Naz;  “Şu an artık hedefim dünya klasikleri. Uzman bir ekiple çalışıyoruz. Kitabımızın İngilizce Almanca çeviriler tamamlandı.  Ben şu an kendime yüz basamaklı bir merdiven çizdim. İlk basamağım "gerçek kabus" oldu. Şu an bir romanın üstünde başlayacağım. Gerçekten de dolu olduğum bir konu. Onun üzerine yoğunlaşacağım. Biraz daha çok daha farklı bir şey yapmaya çalışacağım. Biraz dünyaya hitap eden herkesi konu alan bir şey olacak.”ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol