Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Gizem Özer, Milli Takım Kampında

18-24 Eylül tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenen Nuri Eroğlu Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Kulübü sporcusu Gizem Özer, Milli Takım 2. Etap kampına davet edildi.

Milli Takım ve Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Cemil Döndü ile birlikte 6 Kasım’da Kastamonu Kadı Dağı’nda bulunan Milli Takım Kamp Eğitim Merkezi’nde başlayan hazırlık kamp çalışmalarına katılan başarılı boksör Gizem Özer, Dünya Boks Şampiyonası öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mart ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası öncesi Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen ve 18 sporcunun yer aldığı ikinci etap kamp çalışmaları 18 Kasım’da sona erecek.

ŞAMPİYON BOKSÖR’DEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Kastamonu’da çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Kulübü sporcusu Gizem Özer, kendilerine bu şartları ve imkanları sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

DÖNDÜ: “HER DAİM YANIMIZDA YER ALAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Milli Takım 2. Etap kamp çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Takım ve Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Boks Takımı Antrenörü Cemil Döndü ise; “Çok faydalı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bu kamp döneminde özellikle teknik-taktik çalışmalara yer veriyoruz. Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Kulübü Boks Takımı sporcumuz Gizem Özer’in de Milli Takım hazırlık kampına davet edilmesi bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Eylül ayında Zonguldak’ta düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak ilimiz sporu adına önemli bir başarı elde eden Gizem Özer, inşallah bu başarısını ay-yıldızlı forma altında da sürdürecektir. Bu doğrultuda her daim yanımızda yer alan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol