Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Görür; “Bilgisiz Zatı Tüm Malatyalılara Şikâyet Ediyorum!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığlı Hemşerimiz Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci GörürMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın “azdıkları için öldüler” yönünde açıklamalarına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın depremde yıkılan evleri ve ölen canların azdıkları için böyle bir sonuçla karşılaştıkları yönünde imalarına tepki gösteren Hemşerimiz Görür,  “bu bilgisiz zatı tüm Malatyalılara şikayet ediyorum.” yönünde paylaşımda bulundu.

* “BİR DOĞA OLAYINI KUTSAL İNANÇLARIMIZI DA LEKELEYECEK YÖNDE AÇIKLAMA…”

Görür, açıklamasında şu ifadelere yerverdi;  "Şimdi haberlerde izledim. Malatya Belediye Başkanı depremde yıkılan evleri ve ölen canlarımızı azdıkları için böyle bir sonuçla karşılaştıklarını ima ediyor ve bir vesile ile benim de adımı kullanıyor. Bilim insanları yıllarca önceden depremin Malatya’ya gelmekte olduğunu söylediler. Ben her vesileyle Malatya’yı, Erkenek’i, Sinciki’i uyardım. Defalarca Malatya’ya depremin gelmekte olduğunu, önlem alınması gerektiğini söyledim. Valilik ve Belediye huzurunda konuşmalar yaptım, İnönü Üniversitesinde konferanslar verdim. Canlarımızı korumak için kılını dahi kıpırdatmayan yerel yönetici temsilcisi şimdi Malatya’nın güzel insanlarını ve ölen canlarımızı azdıkları için öldüler diye suçluyor. Bir doğa olayını kutsal inançlarımızı da lekeleyecek şekilde yorumlayan bu bilgisiz zatı tüm Malatyalılara şikayet ediyorum. Gereğini yapacağınızdan hiç kuşku duymuyorum. Sevgiyle…”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol