Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Gürgözeler, Ziyaretlerini Sürdürüyor

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler başkanlığında 1.ve 2.Harput Caddelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler ziyaretlerini sürdürüyor.Başkan Gürgözeler, 1. Ve 2. Harput Caddesinde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜRGÖZELER: SANAYİİ ŞEHRİ HALİNE GETİRİP GÜÇLÜ YATIRIMLARI BÖLGEMİZE ÇEKECEĞİZ

Ziyaret sonrası Başkan Gürgözeler yaptığı açıklamada, “Elazığ İYİ Parti İl Başkanlığı görevine geldiğim günden bu tarafa vatandaş ve esnaf buluşmalarımızı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte devam ettiriyoruz.

Her an halkımızın yanındayız ve onların sorunlarını kamuoyuna taşımanın mücadelesini veriyoruz.

Köylümüzle, çiftçimizle, vatandaşımız ve esnafımızla birlikte istişareler yapıp çözüm noktasında neler olabilir ve konuyu siz basın mensuplarımız aracılığıyla nasıl kamuoyuna aktarırız ve varsa bir aksaklık, bürokrasi ve kamu kurumlarını nasıl harekete geçiririz bunların hesabını yapıyoruz.

Görev süremizde bir yılı tamamlamak üzereyiz.

Nereye, kime dokunduysak çok basit meselelerin bile problemler yumağı haline geldiğini ve bir kangren haline dönüştüğünü gördük. 

Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki; halkımız sabretsin, güzel ve aydınlık günlerimiz için çok az kaldı. Şuanda 7 ‘den 77 ‘ye herkesin ortak problemi olan ekonomi sorunumuz öncelikli konumuz olmasına rağmen ülkemizde sağlıktan, adalete, eğitimden, dış politikaya kadar tüm meselelerimizde ivedilikle ele alınacak ve halkımız rahat bir nefes alacak.

Şehrimizin esnaf yoğunluğu çok fazla  olan 1.ve 2. Harput Caddelerini arkadaşlarımızla birlikte tamamen gezdik. Kıraathanelerimizden tutun da büyük meydanda ki minübüs işleten kardeşlerimize kadar herkesin sorununa aynı hassasiyetle yaklaştık.

Halkımız mutsuz, kimse geleceğe güven ve ümitle bakamıyor. İnsanımızın yüzünde karamsar bir tablo hakim.

Bu şehrin çözüm üretmesi gereken vekillerinin kendilerine vaat edilen hiçbir konuyu çözüme kavuşturmadıklarından şikayetçiler. Kahvelerde oturan vatandaşımız kapıdan girdiğimiz andan itibaren bizleri adeta bir umut kapısı olarak görüyor.

Gençler işsizlikten, esnaflarımız ise günü gelip geçen sigortalarını yatıramadıklarından, dükkanlarına mal koyamadıklarından dert yandılar. Halkımızın İYİ Partimize yoğun bir ilgisi ve teveccühü var.

Partimizin adını duyan insanımızın yüzünde bir umut, bir tebessüm beliriyor. Halkımız kararlı.

Sandık gelsin ve herkes cevabı sandıkta versin diyor.

Konuştuğumuz herkese söz verdik, bu şehri hep birlikte kalkındırıp büyüteceğiz ve sanayii şehri haline getirip güçlü yatırımları bölgemize çekeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol