Öne Çıkanlar Milletvekili Hemsball Hakem Kursu Sona Erdi Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Eski İl Genel Meclisi Üyesi Hayatını Kaybetti Sosyal Mesafesiz Çile Kuyruğu! 2 Ton Taklit Temizlik Malzemesi Ele Geçirdi

Bu haber kez okundu.

Hemşehrimiz Güder, Başarılı Mülki İdare Amirleri Listesinde!

Güder, "Mülkiye müfettişi olarak kabul edildik."dedi. Kaymakam Güder, gönüllerde hoş bir seda bıraktıklarını ifade ederek, “İki yıla aşkın bir süredir burada çalıştık.

İki yıl önce büyüklerimizin takdiri ile Varto Kaymakamlığına atandık. Yine onların takdiri ile Mülkiye müfettişi olarak kabul edildik.

Görev yerimize gidiyoruz. Mesai arkadaşlarımızla birlikte taş üstüne taş koymaya çaba gösterdik.

Bu iki yılda hizmet odaklı, vatandaş odaklı güzel hizmetler yapmaya, güzel eserler bırakmaya çalıştık. İnşallah elimizden geleni yapmışızdır.

Bundan sonraki görevlerimde de bu münhalde devam ederiz inşallah.

Ben bütün Vartolu hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum.

Bende sonuna kadar hakkımı helal ediyorum” dedi. Listede Elazığ’da görev yapan iki isim daha var 25 kişinin mülakatta başarılı olduğu listede daha önce Elazığ’ın Sivrice ilçesi Kaymakamı olarak görev yapan İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ile Elazığ Vali Yardımcılığı görevini yürüten Abdulkerem Abbasoğlu’da yer aldı.

Günışığı  ve Yeni Ufuk Gazetesi olarak başta hemşehrimiz Güder olmak üzere, Elazığ'da görev yapan Abbasoğlu ve Vural'a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol