Öne Çıkanlar GENEL elazığ haber haber  elazığ elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

HEMŞEHRİMİZ YERLİKAYA KİTAP FUARINI DEĞERLENDİRDİ

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4. gerçekleştirilen kitap fuarı 9 günlük faaliyetin ardından sona erdi.

8 Ekim de açılışı yapılan ve kapılarını Elazığ'lı kitapseverlere açan kitap fuarında çok sayıda yazar ve yayınevi vatandaşlarla buluşmak için stant kurdu. 7’den 70’e herkese hitap eden fuar, 9 gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı.

"KİTABA İLGİYİ GÖRMEK BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

 7’den 70’e herkesin ziyaret ettiği fuar hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulunan Elazığlı hemşehrimiz  şair-yazar Cebeli Yerlikaya özellikle  genç kesim başta olmak üzere, farklı yaş guruplarının kitabına yoğun ilgi gösterdiğini,bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini, bu vesileyle aynı zamanda hemşehrileriyle kucaklaşma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Yerlikaya;"Kitap fuarının okuma oranına, kitap okuma alışkanlığına ve şehrimize büyük bir katkı sunduğunu düşünüyorum. Tüm dünyayı etkisi altına korona virüsü sonrası bu yıl ilk defa halkımızla buluşduğumuz kitap fuarı,hemşerilerimizin ilgi odağı oldu.Eğitime,kültüre hizmet noktasında,kültürel etkinliklerin olmazsa olmaz olduğunu,bu etkinliklerin kültür ve sanat şehri olan Elazığ’da daha sık yapılmasını arzu ediyorum. Vatandaşlarımızın fuarımıza ilgisi ve yoğun katılımı bizleri daha da umutlandırıp, yeni eserler üretmemizin fitilini ateşledi.Bu duyarlılıkları ve katılımları için hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol