Öne Çıkanlar ACILAR DİNDİRİLECEK İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! Polis Ekipleri Maske Uyarısı Yapıyor  Dünya KİCK BOKS Federasyonu  Elazığda 2. Etap 3 Bant Bilardo

Bu haber kez okundu.

"HER YAĞMUR SONRASI AYNI ÇİLEYİ ÇEKİYORUZ"

Elazığ'da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından akşam saatlerinde  aniden bastıran şiddetli sağanak yağış su baskınlarını da beraberinde getirdi. Şiddetli yağış dolayısıyla Elazığ'da  iş yerlerinin bazılarını su bastı. Yağmur etkisini artırınca suyla kaplanan cadde ve sokaklarda bazı araçlar mahsur kaldı.

 Yıllardır çözülemeyen alt yapı sorunu yüzünden  iş yerlerini yağmur suları basan vatandaşlar Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na seslenerek isyan etti. Mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar belediye yetkililerinin defalarca aramalarına rağmen çözüm bulamadıklarını ifade etti. Vatandaşlar kendi imkânlarıyla suları boşaltmaya çalıştı.

"HER YAĞMUR SONRASI AYNI ÇİLEYİ ÇEKİYORUZ"

Dükkan sahibi Mehmet Karacadağ, her yağmur sonrası aynı çileyi çekilerini ve belediye yetkililerini aradıklarını ama çözüm bulamadıklarını belirterek, " Her yağmur sonrası aynı sorun var, Elazığ merkez 4. Etap Abdulahapaşa TOKİ iş yerleri sular altında kaldı. Şahin Şerifoğlları'na ulaştım TOKİ'nin yanlış yapımı sonrası bu sorunun olduğunu ve  çözüm bulacaklarını söyledi, fakat her yağmur sonrası aynı çileyi çekiyoruz. Ben tekrardan Şahin Şerifoğulları'na sesleniyorum. Bizi görsün artık, altyapı mı yapar, ne yapar artık bilemiyorum. Yazıktır günahtır, bizim de evlatlarımız var. Belediye artık buraya bir çare bulsun. Kaç defadır arıyorum, sürekli olarak sıraya aldıklarını söylüyorlar. En azından bir araba gönderseydiler, burada biriken suyumuzu çekseydiler. Artık bir çare bulsunlar" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol