Öne Çıkanlar Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı  UEFA Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev elazığ bina yıkımı

Bu haber kez okundu.

İki Bayramı Bir Arada Yaşadık

HABER: DİLEK YILDIRIM

Pratik Hafıza Eğitim Kurumları ve Marmara Eğitim Kurumları üyeleri, Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 115’nci yıldönümü nedeniyle Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca ile sohbet eden Pratik Hafıza Eğitim Kurumları ve Marmara Eğitim Kurumları üyeleri, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

Basın mensupların zor şartlar altında görev yaptığını belirten  Pratik Hafıza Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Gündüz, kamuoyunu bilgilendirmek için görev yapan basın mensuplarına çalışma hayatlarında başarılar dileyerek, “Pratik Hafıza Eğitim Kurumları ve Marmara Eğitim Kurumları olarak Yeni Ufuk ve Günışığı Gazetelerini ziyarete geldik. Nafiz Hoca'mın Basın Bayramı'nı kutlamak için buradayız. Gece gündüz, soğuk sıcak dinlemeden özveriyle görev yapan bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.” dedi.

GÜNDÜZ: EĞİTİM KURUMU OLARAK BİZDE BAYRAMI YAŞIYORUZ

17-18 Haziran 2023 tarihinde tüm Türkiye genelinde yapılan YKS sınavında TYT ve sayısal puan bazında Elazığ birinciliğini yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını da söyleyen Pratik Hafıza Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Gündüz, “Açıklanan YKS sınav sonuçlarından itibaren bizler de bir bayram yaşıyoruz. Nafiz Hocam’la beraber bayramlaşmak bizim için mutluluk verici oldu. Sınav sonuçlarımıza göre eğitim kurumu olarak, Türkiye 20.’si ve Elazığ 1’incisi, 2’incisi, 3’cüsünü çıkardık.  Bunun mutluluğunu yaşarken burada bizleri misafir eden Nafiz hocama teşekkür ediyoruz. Mutluluğumuzu paylaşmış olduk. Basın bayramınızı kutluyorum.” dedi.

KOCA: İKİLİ BİR BAYRAM OLDU

 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmenimiz M.Nafiz Koca ise, Pratik Hafıza Eğitim Kurumları ve Marmara Eğitim Kurumlarının büyük bir başarı elde ettiklerini ve bu başarıyla Elazığ’a bayram havası yaşattıklarını kaydederek, “Özellikle misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bugün Basın Bayramı ama eğitim camiasında da hocamlar hem kendileri bir bayram havasındalar hem şehrimize bir bayram yaşattılar. Şöyle ki açıklanan sınav neticelerinde Türkiye genelinde ilimizi 20. Sırada, kendi kurumlarını da Elazığ'ın birincisi olarak lanse ettiler.  Dolayısıyla ikili bir bayram oldu. Ben de hocalarımın bu başarılarını kutluyorum. Bayram havasında geçmesini diliyorum.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol