Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR

İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR

Yaz sezonunda köylerdeki yol ve altyapı çalışmalarını yapan Elazığ İl Özel İdaresi kış aylarında da karla mücadele çalışmalarını yürütecek.  Genel Sekreter Ali Şiş, gerekli personel ve araç teçhizatının eksiksiz olduğunu belirtti.

ÖZEL HABER-GÜLÇİN TURGUT

Kış şartlarında yürütülecek çalışmalar hakkında gazetemize bilgiler veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, yoğun kar yağışının neden olabileceği olumsuzlukların bertaraf edilmesi ve vatandaşların hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması noktasında İl Özel İdaresinin ekipman ve araçlarının 7 gün 24 saat esasına göre çalışacak şekilde tam donanımlı bir şekilde hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti.

Genel Sekreteri Ali Şiş, köy ve mezralarda yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için 88 iş makinası ve 106 personel ile kış boyunca il ve ilçelerdeki tüm köy yollarının açık kalması için çalışacaklarını belirtti.

EKİPLERİMİZİ HAZIR TUTUYORUZ

Kış mevsimine yönelik hazırlıkların tamamlandığı belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, “Cuma günü valimizin başkanlığında kar yağışlarından kaynaklı ulaşım sorunu yaşanılmaması için toplantı yapıldı. Bizde sunumumuzu yaptık. Bütün ilçelerimizde, köy yolarında çalışmak üzere ekiplerimizi hazır tutuyoruz.” dedi.  

AKSATMADAN YÜRÜTECEĞİZ

Kış tedbirleri kapsamında tüm araçlarının bakım ve onarımlarını tamamlayarak kışa hazır hale getirildiğini aktaran Genel Sekreter Ali Şiş, “Bizim beklediğimiz kar yağışı 15 Aralık  - 01 Ocak tarihlerini buluyor. Biz hazırlığımızı yapıyoruz. Kar bıçaklı kamyonlarımız var onların bıçağını takıyoruz. Bütün makinaların lastiklerine zincir alımı yapılıyor. Olası bir yağışta tedbirlerimizi alarak her şartta ve koşulda hizmetlerimizi kış aylarında da aksatmadan yürüteceğiz.” şeklinde konuştu.

106 PERSONEL 88 İŞ MAKİNASIYLA GÖREV BAŞINDA OLACAĞIZ

Yolların ulaşıma açık tutulması için mücadele edeceklerini kaydeden Genel Sekreter Ali Şiş, “547 köy, 711 mezra, merkez dahil 11 ilçe karla mücadelemizi devam ettireceğiz. Mücadeleyi yaparken 106 personel, 8 kar bıçaklı kamyon, 20 Grayder, 9 Kepçe, 14 kazıcı yükleyici, 6 Dozer, 18 Pikap, 9 Minibüs, 4 Treyler toplamda 88 iş makinasıyla gece gündüz demeden vatandaşlarımıza bu güzel hizmeti sunacağız. Yılın 12 ayında da hizmet vermeye devem ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol