Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

"İlimiz Ve Bölgemiz İçin Büyük Şans!"

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, seçim sonrası yeni kabineyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Dumandağ ekonomi yönü güçlü olan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı olan Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Mehmet Şimşek’le güzel işlere imza atacağını belirterek; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensip ve takdirleriyle Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanan Sayın Cevdet YILMAZ bey ekonomi yönü güçlü olan bir Başkan Yardımcısı olacak. Ekonomi Bakanımız Sayın Mehmet ŞİMŞEK ile güzel işler yapacağına inanıyoruz.  İlimiz ve Bölgemiz için büyük şans. Bu şansı projelerle değerlendirmemiz gerekiyor. Sayın Cevdet YILMAZ’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi. 

*KENDİSİNDEN BEKLENTİMİZ YÜKSEK

Elazığ Ticaret Borsası olarak  bağlı bulundukları, Ticaret Bakanlığına atanan , Prof. Dr. Ömer Bolat’ı da tebrik eden Başkan Dumandağ; “Kendisi Uluslararası ekonomik gelişmeler yanında; üretim ve sanayileşmenin değerini, yerli sermayenin anlamını bilen biri.  3.Dönem MÜSİAD Genel Başkanlığı döneminde ciddi çalışmalara imza attı. Kendisinden beklentimiz yüksek. İnşallah Ticaretimiz onunla birlikte yeni dönemde ciddi atılım yapacak. Yine Tarım Bakanımız İbrahim YUMAKLI’ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Ülkemizi ileriye taşıyacak olan tüm icraat alanlarının yanı sıra bizim faaliyetlerimizin esasını teşkil eden başta tarım ve hayvancılık olmak üzere katma değerli üretimin ve ihracatımızın artırılması ve ekonomimize olan inancın yeniden tesisi noktasında atılacak tüm adım ve yapılacak çalışmalarda tereddütsüz yeni kabinemizin yanında  olacağımızın bilinmesiniistiyorum” dedi.  

SEKTÖREL, BÖLGESEL VE ULUSAL ÇÖZÜMLER ÜRETMEK BİZE DÜŞÜYOR

Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Dumandağ, “Ancak bize düşen, camia olarak yek vücut şekilde bu zorlukların üstesinden gelecek azmi ve dirayeti göstererek; sektörel, bölgesel ve ulusal çözümler üretmektir. 113 Ticaret Borsası’nın katılımıyla gerçekleştirilen 30 üyeli Ticaret Borsaları Konseyine seçilmem hususunda desteklerini esirgemeyen başta  TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere tüm TOBB camiasına ve birlikte çalışma fırsatı sunan Borsa başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım. OBB Borsalar Konseyine  tekrar seçilmem hususunda; gerek sosyal medya üzerinden gerek telefonla arayarak tebriklerini ileten Milletvekillerimiz Sn. Erol KELEŞ ve Sn. Ejder AÇIKKAPI’ya, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na , Akparti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yrd.  ve İlimiz Bir Önceki dönem Milletvekili Sn. Metin Bulut’a, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yrd.  Mücahit Yanılmaz’a , Bir Önceki dönem İlimiz Milletvekili Sn. Sermin Balık Hanımefendiye, Akparti İl Başkanımız Sn.  Şerafettin Yıldırım’a çalışma arkadaşlarıma, üyelerimize ve tüm dostlara teşekkür ederim”ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol