Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayları Gazetemizi Ziyaret Etti

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

İYİ Parti Elazığ Birinci Sıra Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez Günışığı- Yeni Ufuk- Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Milletvekili adayları ziyarette gazetemize 14 Mayıs seçimleri hakkında değerlendirmeler de bulundular. Ziyareti sırasında Av. Sönmez’e;  İYİ Parti Elazığ Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı Şenay Aladağ Demirel ve İYİ Parti Elazığ İkinci sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, ve beraberindekiler eşlik etti.

SÖNMEZ: “HEDEFİMİZ ELAZIĞ’DA 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAKTIR”

Ziyaretlerinde değerlendirmede bulunan İYİ Parti Elazığ Birinci Sıra Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, “Elazığ İYİ Parti listemizde Elazığ’ın güvendiği tanıdık isimler var. Aramızda herhangi bir uyumsuzluk olmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim çalışmalarımızda hedef şahıslarla irtibat kurduk, gittiğimiz her yerde de insanların yoğun destekleri ile karşılaşıyoruz. Hedefimiz Elazığ’da iki milletvekili çıkarmaktır. Şunu da belirtmek istiyorum belediye seçimlerinde Elazığ’ın belediyesi yönetimini değiştirerek, yeni bir değişimin öncüsü olmaktır ”dedi.

SÖNMEZ: “DİĞER PARTİLİLERLE KAVGAMIZ YOK SİYASİ BİR YARIŞIMIZ VAR”

21 yıldır Türkiye’de bir savaş olmamasına rağmen insanların  savaş görmüşçesine yorgun olduğunu belirten Av. İrfan Sönmez;  “Bizler siyaseti kavga üslubu ile yapmayacağız, 21 yıldır Türkiye’de bir savaş olmamasına rağmen insanlarımız savaş görmüşçesine yorgunlar, çünkü hep kutuplaşma siyaseti yapıldı. İnsanlar, dinlerinden, siyasetlerinden ilzam edildiler, bir partiye oy vermek, dindarlık olmadığı gibi başka partililere de oy vermemek, dinsizlik değildir. Bu vatanda ki herkes Müslümandır herkes kardeştir. Bizler diğer partililerin tabanıyla kesinlikle bir kavgamız yoktur, sadece siyasi bir yarışa girdik, siyaset bir hak batıl mücadelesi değildir, farklı kadroların, farklı projelerin yarışmasıdır vatandaşlarımızın da oy kullanırken bunlara dikkat etmesi lazım doğru olan parti adayların projelerine bakarak bunlar içerisinde ülkeye en fazla faydalı olabilecek kim ise ona oy vermeleri en doğru karar olacaktır.” Dedi.

SÖNMEZ: “14 MAYIS’TA ELAZIĞ SAHİPSİZDİR DENİLMEYECEK”

Av. İrfan Sönmez, Türkiye de hem ahlaki, hem de ekonomik bir krizin var olduğunu, 14 Mayıs’ta Elazığlıların kendisini Milletvekili seçtiği takdirde TBMM’de dilsiz bir Milletvekili görmeyeceklerini söyleyerek;  “Türkiye de şuan krizler devam ediyor bunun yanın da Türkiye de hukuk güvenliği de yok, bir hakim suç işlemiş bir siyasetçiyi yargılayamıyorsa orada adalet yoktur, bu ise Türkiye’nin en temel problemlerinden bir tanesidir. Bizler 14 Mayıs’ta en iyi Müslüman kimdir diye seçmeyeceğiz Türkiye’yi en iyi kim yönetir onu seçeceğiz. Bu mezhep, meşrep kavgaların unutulması lazım, inşallah 14 Mayıs’ta ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz, hedeflerimiz 2 Milletvekili değişen bir siyaset ve Güçlü bir Elazığ olacaktır, seçim bittiğinde Elazığ sahipsizdir denilmeyecek, hep birlikte Elazığ’ın sahibi olacağız, Elazığ Milletvekilliği yetkisini verirse mecliste görecekler Elazığ hukukunun nasıl savunulduğunu, sessiz bir Milletvekilinin olmadığını görecekler, tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

“ERCAN: ELAZIĞ’DA SIKINTILAR VAR BU SIKINTILAR GİDERMEK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ”

Elazığ İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan ise, Türkiye’de siyasi bir kirliliğin olgunu ve bu kirliliği de İYİ Parti kadrolarının çözeceğini belirterek; Elazığ’da çok sıkıntılar var, bu sıkıntıları gidermek için biz siyaset yapıyoruz, dolayısıyla vatandaşlarımıza, halkımıza güveniyoruz, bizlere destek vermelerini istiyoruz” dedi.

DEMİREL: “MECLİSTE PASİF BİR MİLLETVEKİLİ OLMAYACAĞIZ”

Elazığ İYİ Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Şenay Aladağ Demirel ise, Meclis kürsülerinde Elazığ’ın haklarını savunacaklarını ve pasif bir Milletvekili olmayacaklarını ifade ederek; “Elazığ’ın çok büyük sorunları var, kadın hakları pazarlık haline gelmiş, ve bunun için kurtuluş mücadelesi vereceğiz, biz bunlar için gerekli sesi yücelteceğiz, Mecliste pasif bir milletvekili olmayacağız, ilgili bakanlıklara Elazığlılarımızın haklı taleplerini dile getireceğiz, gerekirse kapılarının önünde çadır kuracağız ve hemşerilerimizin haklarını söke söke alacağız” dedi.

KOCA: İYİ PARTİNİN ELAZIĞ’I HAKKIYLA TEMSİL EDECEKLERİNE İNANCIM TAMDIR”

Gazetemiz, Genel Yayın Yönetmeni, M. Nafiz Koca ise; Siyasi bir atmosfere girildi, yaklaşık 30 gün sonra Türkiye’nin kaderini belirleyen bir oylama olacak, bu bağlamda da bizler Elazığ basını olarak bütün siyasilerimizi ofisimizde ağırlayarak onların fikirlerini düşüncelerini, yol haritalarını öğreniyoruz,  dolayısıyla ben İYİ Partinin Elazığ’ı hakkıyla temsil edeceklerine inancım tamdır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol