Öne Çıkanlar Elazığ ziyaret Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Bu haber kez okundu.

İzmir’de Anlamlı Kütüphane Açılışı!

Elazığ’ın Karakoçan Çelebi Köyünden Şehidimiz Jandarma Er Aziz Özgü 10 Haziran 1989 yılında da Siirt Pervari’de şehit olmuştu. O’nun adını taşıyan oğlu şehit babası adına görev yaptığı İzmir Buca Atatürk Spor Lisesi'nde “Şehit Jandarma Er Aziz Özgü Kütüphanesi” kurdu.

Buca Atatürk Spor Lisesi'de Şehit Jandarma Er Aziz Özgü Kütüphanenin açılışına Buca Kaymakamı Mahmut Nedim TUNÇER, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

ÖZGÜ; “BAZI HAYATLAR, HENÜZ BAŞLARKEN YARIM KALIR”

Edebiyat Öğretmeni Aziz Özgü duygularını anlatarak, “Bazı hayatlar, henüz başlarken yarım kalır. Yarım kalmışlığın eksikliğini, hiçbir alem, hiçbir insan dolduramaz. Onurlu bir boşluktur o. Bazen de hiç dolmasın istersin o boşluk. Acı, göğsünün ortasına yuva yapsın istersin. İstersin ki, bütün insanlık bu acıya tanık olsun, işitsin, duysun. Hayatım boyunca en büyük hayalim dediğim şeyi bugün gerçekleştirmiş olmak ve bu acıyı bu kederi göğsümden söküp biraz da olsa sağaltmış olmaktan dolayı gururlu ve mutluyum. Son iki yıldır bin bir emekle, uğraşla, stresle uğraşıp sonunda başarmış olmam; benim değil bana miras kalan inadın tezahürüdür. O inat ki 21 yıllık kısa hayatında hiçbir namerde boyun eğmemiş, hiçbir zalimliğe sessiz kalmamış, babamın, o güzel insanın, Şehit Jandarma Er Aziz Özgü’nün inadıdır. Bugün, onun adına açmış olduğumuz kütüphane sonsuza dek ismiyle yaşayacak. O kütüphaneyi ziyaret eden, oradan kitap alıp okuyan her öğrencim ona dua edecek ve onun ruhunu şâd edecek. Hayatım boyunca erişebileceğim en büyük gurur bu olacak benim için. Bu mutlu günümde yanımda olan herkese sonsuz minnet duyuyorum. Güzel işlerde yan yana olmak ve güzel olanı büyütmek ne yüce bir duyguymuş. Kütüphanemize emek veren, destek olan herkese çok teşekkür ederim. Beni kırmayıp davetime icabet eden İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz, Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür’e en samimi duygularımla şükranlarımı iletiyorum. Beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime ve aileme sonsuz minnetle… İyi ki varsınız…” dedi.

HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol