Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Jandarmadan kaçak sigara operasyonu

Elazığ'da jandarma ekipleri bir eve yaptığı operasyonda, çok sayıda kaçak sigara ve malzemesi ele geçirirken bir şüpheliyi de gözaltına aldı.

İl Jandarma Komutanlığı bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Gülüşkür Jandama Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Kovancılar İlçesi’nde bir adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalar da, Elazığ’ın Kovancılar İlçesi'nde ikamet eden  R. Ç. isimli şahsın ikamet ettiği evde yapılan adli aramalarda şahsın kaçak sigara satışı yaptığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Gülüşkür J.Krk.K.lığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Kovancılar ilçesinde ikamet eden  R. Ç. isimli şahsın ikamet ettiği evde kaçak sigara  sattığı yönünde bilgiye ulaşılmıştır.

Ekiplerimizce şahsın evinde yapılan arama sonucunda; 4 adet tütün basma makinası (el tipi), 1 adet elektronik tartı,1.280 gr kıyılmış sigara tütünü ve çok sayıda bandrolü sökülmüş muhtelif markalarda boş makoron ele geçirilmiştir.” ifadelerine yerverildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol