Öne Çıkanlar TEK AMACIMIZ ESNAFIMIZA HİZMET ETMEK Türk Eğitim Sen  malatya argovan spor Zülfü Demirbağ BAŞKAN YAVUZ SİTEM ETTİ

Bu haber kez okundu.

Kamaç: Sabit Kart Online Başvuruları başladı

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Türkiye futbol federasyonu ve Türkiye spor yazarları derneği tarafından hazırlanan sezonluk sabit kart başvuruları başladı.

Her yıl dosya halinde basılı olarak yapılan başvurular, 2023-2024 sezonu itibariyle TSYD resmi sitesi üzerindeki linkten yapılacak.

Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, başvuruların bu sezon online olarak yapılacağını belirterek, istenilen evrakların eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerektiğini belirtti.

Sistem üzerinden yapılacak incelemeler sonucunda başvuruları uygun olan basın mensuplarına 2023-2024 sezonu sabit kartları Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilciliği vasıtasıyla gönderilecek.

Sabit kart başvurusu esnasında basın mensuplarının basın kurumundan aldıkları son 3 aya ait SGK primleri,  iş yeri ile yapılan 212 ya da 5953 sayılı kanunun sözleşme fotokopileri, diploma, resim, sabıka kaydı, spor müdüründen yazı, sabit kart formu, taahhütname ve ilk defa kart alacakların telif makbuzları ile varsa Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı tarafından verilen basın kartının fotokopileri başvuru esnasında sisteme yüklenecektir.

İnternet haber siteleri için ise Basın ilan kurumunun 1 Nisan’da yürürlüğe giren yönetmeliğinde belirtilen şartların geçerli olduğu ve bu şartlara uygun olan basın mensuplarının başvuru yapabileceklerini ifade eden TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, başvuruların 10 Ağustos’ta sona ereceğini ve 10 Ağustos’tan itibaren de linkin kaldırılacağını belirtti. Bu tarihten sonra bireysel başvuruların kabul edilmeyeceğini belirten TSYD Elazığ temsilcisi Kamaç, başvuracak kişilerin kurumlarındaki spor müdürlerinden mutlaka yazı almalarını ve imza gerektiren evrakları da muhakkak imzalamaları gerektiğini ifade etti. Yeni sezonda Elazığ Atatürk stadyumunda temsilcilerimiz Elazığspor ile 23 Elazığ FK’nın alacağı başarılı sonuçlarla keyifli maçlar izlemeyi umut ettiğini belirten TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, spor medyasında yer alan ve kart başvurusu yapacak basın mensuplarına da işlerinde kolaylıklar diledi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol