Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

KAMU BAŞDENETÇİSİ ŞEREF MALKOÇ, ELAZIĞ’A GELİYOR

Kamu Başdenetçisi (OMBUDSMAN) Şeref Malkoç, bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

22-23-24 Kasım tarihlerinde Elazığ’da temaslarda bulunacak olan Kamu Başdenetçisi (OMBUDSMAN) Şeref Malkoç’un Elazığ programı belli oldu.

Bu kapsamda Kamu Başdenetçisi (OMBUDSMAN) Şeref Malkoç, 22 Kasım Salı günü Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret edecek.

23 Kasım Çarşamba günü ise Şeref Malkoç, Basın kuruluşları ile bir araya gelecek. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret edecek olan Malkoç daha sonra “Ombudsmanlık ve Türkiye’nin 2023 Hedefleri” konferansına katılacak.

“Ombudsman Elazığlılarla Buluşuyor” Programına katılacak olan Malkoç, ilde idari amirler, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelerek halkın sorunlarını yerinde dinleyecek.

Programın ardından Şeref Malkoç, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında Ziyaret edecek.

24 Kasım Perşembe günü ise Şeref Malkoç, Elazığ Cumhuriyet Başsavcı Dr. Ömer Karişit’i ve Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe’yi makamında Ziyaret edecek.

“Türkiye’ de Hak Arama Mekanizmaları ve Ombudsmanlık” konferansına katılmasının ardından Kamu Başdenetçisi (OMBUDSMAN) Şeref Malkoç, Elazığ’dan ayrılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol