Öne Çıkanlar işte son sayılar! nüfüs müdürlükleri Bizmişen TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu Türkiye Futbol Federasyonu PTTDEN 182. MÜŞTERİYE

Bu haber kez okundu.

Kamu Spor Oyunları gerçekleştirilecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kamu Spor Oyunları' başvuruları başladı.

Basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarını içeren oyunlarda kamu personelleri başvuru yapabilecek. 'Gelin Sporda Buluşalım' projesi ile kamuda görev yapan personelin sporla iç içe olması, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirilmesi hedefleniyor.

Kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığını kazandırmak hedefleniyor.


Voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi popüler spor dallarında yapılacak müsabakalara katılmak isteyen kamu personeli, başvurularını 18 ile 25 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden ‘Spor Bilgi Sistemi’ ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne gerçekleştirebilecek.

İl müsabakaları 26 Eylül - 01 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Üç branşta yapılacak yarışmalarda illerini şampiyon tamamlayan takımlar, gruplara katılım hakkı elde edecek. (Spor Servisi)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol